Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=imvLb77ZB9s
Zukanović dao go za Kievo, a Papetu ne ljava. 'ta zna ljakse
Vlačice povuci me za stidne dlačice.
FORZA ZELJOOO!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hocemo pobjedu, pobjedu na derbiju !!!!!!!!!!!!!!
Hadžiahmetović = Misimović
HOĆEMO POBJEDU POBJEDU NA DERBIJU...
MoSa ljoŽe!
Igore, komentatoru, opra raju na ruke. Sljedeći put nemoj cugati noć prije posla. Ubi te mamurluk. Bravo za Željinu djecu! Hoćemo pobjedu, pobjedu na derbiju! Komšije, vidimo se sljedeće sedmice. Sudeći po zadnjim kolima, bit će dobra utakmica aBd. Volim te Željo!
neka rade pistolji baklje puske kijameti zemlje mjeseci sunca venere baltika nebo mars trokutistani petouglasi, samo da bude golova i da neko napokon pobjedi
Neka puste svaku budalu da se prijavi na Klix i diči se svojom glupošću i (ne)poznavanjem gramatike, samo neka bude pregleda.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)