Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ide 900 manijaka u lijež,100 eura aranžman,hareta mi idem i ja
Hebao vam korte majku. Nauči značenje te riječi i uporedi sa ovim slikama. Ako ne znaš značenje, korte znači povorka, ličili ti ovo na to. Mi imamo naših lijepih riječi za razne pojmove koje vi ne znate da koristite.
Ne pratim bas fudbal pa mi nešto nije jasno ko su ono "divovi"?
Ponos BIH lopte !
Ma ja. Malo za sreću. Baš malo. Trenutak. Bravo plavi :)
dakle sto se navijanja tice i navijaca Manijaci su institucija i po broju i po huku. ovo pisem ne samo za horde i druge navijacke skupine u bih nego i za one bh kurnatikose koji se predstavljaju kao neka glavna skupina, kratko - treba vam godina balonje! bravo zeljo, bravo manijaci!
ja mislim samo na bhf kao grupaciju. nisu svi koji navijaju bhf kao sto oni hoce da predstave.
Plava krv teče venama našim!