Alex Ferguson
0

"Planiramo tri velika pojačanja"

Totalsport
Alex Ferguson
Alex Ferguson
Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson najavio je neke promjene u igračkom kadru za sljedeću sezonu, nakon što je ove odveo klub s Old Trafforda do rekordnog 19. naslova engleskog nogometnog prvaka.

Golman Edwin van der Sar (40) namjerava na kraju sezone objesiti "kopačke o klin", isto je ranije učinio i Gary Neville, dok Paul Scholes (36) još razmišlja o svojoj budućnosti. Godine ne maze ni Ryana Giggsa koji će u novembru navršiti 38 godina iako je neuništivi Velšanin već ranije produžio ugovor za dodatnih godinu dana.

"Imamo neke ideje i nadamo se da ćemo ih uspjeti realizirati. Giggs i Scholes bliže se kraju karijere, Neville je otišao, a Van der Sar će uskoro pa ima nekih rupa u timu koje želimo pokrpati. Tražim možda tri pojačanja koja će povećati našu kvalitetu", rekao je Ferguson prilikom proslave najboljeg nogometaša Manchester Uniteda za sezonu 2010/11.

Među pojačanjima koja se medijski intenzivno spominju u kontekstu transfera u redove "crvenih vragova" je i ono hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.