Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo, ognjen amidzic dosao da se slika s cojkom
Pa da to je on, emisiju snima tamo
Odkad je to Romi Juventus najveci rival? Mislim, Roma realno nikada nije ni bila rival Juventusu jer nije na tom nivou top timova u Seriji A. Sta, držali deset kola prvo mjesto ove sezone i nakon toga pali ko s kruške i oni rivali Juventusu? Dajte, molim vas, uozbiljite se. Roma je jedan prosječan italijanski klub u gradu koji ima mnogo stanovnika i to je sve. Rivali Juventusu su Napoli, Milan, Inter koji i kada ne cvjetaju, opet su rivali.
Pijanic danas otvorio vrata... Pijanic danas pogledao kroz prozor... Pijanic danas mahnuo navijacima... Ovaku su pratili Kloca kad je dosao u Romu. Znamo kako je to neslavno zavrsilo...
PJANIC a ne PIJANIC
Nije neslavno zavrsilo Dzeko se ni u zelji prvu sezonu nije dobro snasao...
Srecno pjanke.Ponosu Bosne.
znači ispao si pakaš, ali hajde, nisi jedini ni prvi
Svako ide svojim putem.Sretno Pjana..
Zbogom Bosno odo ja u Saraj'vo! 😆
ODEE MOOJJ ZA DOBOOJJJ hahhhah
Hrabro i odvažno. Nadamo se da će takav biti do kraja karijere.Zalja mi je vidjeti Moskvu.
najpametniji potez u karijeri... trenutno niko u Italiji ne moze parirati Juventusu.. ako bi uspjeli zadrzati Pogbu, i jednog ofanzivnog veznog tipa mhiktarijana ili napadaca nekog, Juve bi mogao pored lige ic i po evropska takmicenja
90% ostaje Pogba u Juventusu, Alvaro Morata još se nećke sa Real Madridom ali više njega Real hoće nego što bi on al eto. Uglavnom vezni red vjerovatno ostaje nepromjenjen uz pojačanje Pjanića. Još kad bi Dani Alves došao na mjesto Lihštjanera onda bi to bilo tek pravo pojačanje.
a Džeko ide u Benfiku iz Gornjih Rainaca kod Kalesije.