Komentari (654)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VEĆIH GOVANA OD GRKA NISAM VIDIO..FUUUUJ
cetnici
cuj govvna a ovamo samo karabeg nije dobio zuti
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Raduju se golu kao da su Njemackoj dali.To sve govori o Grckoj reprezentaciji.Vidimo se u Zenici.BRAVO ZMAJEVI
https://www.youtube.com/watch?v=pAUxjCs0npM
jel 'vo opet neka urota protiv merhametlija? Jel im Srbin zabio go'?.....cujem popili batina merhametlije, garant su to bili mirni nevini navijaci koji samo bodre i nadasve se kulturno ponasaju i kuci i negdje na strani gdje igra Trokutistan
idi đikane gledaj srbe. mani se bih,
Po stoti put: MI MORAMO IGRATI NAPRIJED PA KOLIKO TOLIKO!!!! MI SE NE ZNAMO BRANITI I MI SMO SINOC MOGLI KOMOTNO ZABITI GOL I POSLJE DZEKINOG CRVENOG!!!!!!
a nas kaznjavaju zbog domoljubnog poklica za dom spremni, ove treba za kaznu nabit na kolac.
taj pjanićev "eurogol" iz prekida se ne može porediti s volej-golčinom onog grka, i to iz igre.
moze sipak....lopta grku legla kao kec na 10ku. Pjanicev slobodnjak: lopta miruje, golman zna tacno gdje ce pucat, najmanje 5m dalje od gola, zivi zid pred njim i opet gol.............ti se bas dobro razumijes u fudbal....
mi sad svi vidimo kako smo osvojili bod i kako cemo lako do drugog mjesta. a niko ne prica da u ZEnici treba pobijediti. niko ne prica o tome sta bi bilo ako Belgijanci kiksnu protiv Grcke, kao da je to nemoguce!
https://www.facebook.com/Dnevna-doza-Edina-Dzeke-517351721780837/?fref=ts zapratite naseg dijamanta
Grci su došli do boda isto k'o što su ušli u Europu...
http://i65.tinypic.com/120nhvk.jpg Dobro smo mi zakinuti. Ovo se u 5. ligama sudi kao nepravilo izveden aut, ne mogu da vjerujem da ovo nije vidio prilikom izvodjenja. Obje noge moraju biti na zemlji, zalosno :(
https://s4.postimg.org/99ue8ux4d/aut.jpg
@johnydepo Haj što glavni sudija nije vidio a šta je radio ovaj govnar sa zastavicom koji je stojao metar od njega ? Kako on nije signalizirao nepravilno izvođenje auta ?
A sto se tice plakata i Srebrenice, sada da vidim FIFU i koliko je konzekventna kad je u pitanju korektnost......
@dukepetar sloboda govora = podsjecanje na genocid -> Bravo za vas.....
@dukepetar zasto tako ne pricas kad je jasenovac u pitanju???
a i reporter - ne zna se ko je gori.......u sred tekme, meni srce lupa sve se tresem a ovaj poceo o maratonu kakav je bio - o ...................................................................... ovo je sad censurisano!!!
E ovako stvari stoje: Grci su pokazali ko su i sta su (no to smo znali i prije i treba im pokazati u ZE ko je gazda). Medjutim to je bilo i za ocekivati i takve su ove teske utakmice. Sudija je odigrao ulogu jer je sudio pravo lose - no i na to treba racunati a i prema Grcima nije uvijek bio kako treba (ruku na srce, bio je los ali objektivno los). Za sve one koji pljuju po DZeki samo da usput da javim da apsolutno veze sa fudbalom nemaju. Covjek je ekstra klasa i to se bas sinoc vidjelo.
Vidjelo se kolika je razlika izmedju njega i Vede (koji je bio suvisan, bolje bi bio neko drugi kao drugi spic) i Djurisica (koji je dobar samo u visini - sa loptom je slab!). Sto se same igre tice - jeste nesreca, peh! Ali kad uvijek imas peh onda sebi neka moras i postaviti pitanje, da nije ipak i do mene!? Mi smo imali dovoljno sansi i morali smo voditi 2:0. Bez obzira na to, gol za nas je morao (!) pasti u sudijskoj naknadi. Krajnje je nedopustivo da napadamo sa igracem vise (cak i sa +2)
*sudijskoj nadoknadi ......i onda loptu vracamo da bi cuvali na vremenu!!! Ne moze se u gostima igrati 50 min na vrijeme! Uz to: totalno glupa greska u odbrani. Zasto niko iz veznog reda nije stajao izmedju odbrane i Tzavelasa nego lik u 95 (!!!) min dolazi u situaciju i da puca a i da ima onaj prostor koji mu treba. Odbrana nam je juce bila na nivou ali nazalost nije do kraja - kraj je tek kad sudija svirne a ne kad kazaljka pokaze 90! Mi neke stvari nikad da shvatimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove cetnicice stalno svjetske sile moraju da brane,sad su im rusi glavni,halo Putine ubise nas Bosnjaci,Kosovari,Hrvati kme kmekmekme svinje bjelosvjetske.
Kako balija zna sta je njegova osnovna karakteristika pa hoce drugome da natovari osobinu... Krave srebrenice kmeee, genocid kmeee, Mladice kmeee... Sisice pickice , balijska..
@Raskrinkavac1 ma znas i ti ko bi kmekao da smo bili pod istim uslovima. progooglaj sta vam je Legija napisao.....
Sudija je iz aviona se vidiloo
SAMO POMJERITI TERMIN UTAKMICE PRED AKŠAM I NAVITI EZANE IZ SVIH DOSTUPNIH POJAČALA I ZVUČNIKA.NIJE PROVOKACIJA VEĆ DEMOKRATSKO PRAVO , POZIV VJERNICIMA NA MOLITVU.
mi nismo oni. mi ezane ne pustamo zbog provokacije nego zbog vremena namaza. a aksam u Junu i jeste tu negdje pred tekmu.....
Jedan bod sasvim solidno jer sami smo krivi da ne znamo samse iskoristitidok Grci iz polu samsi golove daju, za provokacije takodje sami smo krivi sto nasjedamo kao Dzeko kod skidanja gaca igracu!! Bolji jesmo al neda nam mentalitet jebeni!!