Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Pjanke ofalio si nam žestoko... Ako misliš da budeš interesantan gigantima poput Barse, tu nonšalantnost na terenu zaboravi.
Čujem nakon Misimovića i Pjanić bi mogao u Sarajevo?
@Scotland,i ja sam isto čuo, pohod na duplu krunu najavljuju sljedeće sezone... Opet. Hahah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZMAJU NAS - PONOSIMO SE STO SI NAS
Samo reci gdje burazengijo?!
osrednji igrac koji je od strane nasih mahalskih medija promovisan u zvijezdu a realno to nije. ne moze da zabije jednom kipru iz penala a hoce u barcelonu....
Idi malo na YouTube pa pogledaj kome je i kakve golove zabijao Pjanic, ako vec nije mogao Kipru iz penala. a uz put pogledaj kako Maradona nije mogao dati gol iz penala sadasnjem treneru Lokomotive iz Zagreba, Ivkovic Tomislavu. Pa nam se javi. :o)))
kakva barca... pjanicu najveca si svadjalica na terenu.
da si vise ucio od njega nego od pi.ke i seljacine totija gdje bi ti kraj bio....sad jos udaras fudbalere andore koji leze na zemlji, pizdo jedna sram te bilo!
Ludilo brale!
@selo jesi li ti gledo tekmu i jesi li vidio kako je udario djonom igraca andore dok je ovaj lezao na travi, bez ikakve potrebe?? vi ako se slazete sa tim odite psihijatru, te tablete su namjenjene vama
Mirakem Pjanic mora imati loptu u nogama i igrati ispred nasih stopera. On mora biti nesto izmedju Luke Modrica i Tonia Krosa. Kratak pas i dugi pas. Protiv Austrije sno vidjeli da u paru ispred stopera savrseno izgledaju Besic i Hadzic. Pjanic bi u toj varijanti mogao biti ofanzivni vezni iza Dzeke. Tacka! Sve drugo je pogresno!
Ovi crveni bi mozda mogli nesto i reci? Da cujemo i njihovo misljenje. Mozda zeleni i nisu u pravu. :o))
Pjanicu u kakvoj si formi, budi zahvalan i ako u Romi ostanes. Suti i treniraj, u Barceloni ne jebu zvijezde.
Ne kazem da nisi, Miraleme. Al' ucenje je dozivotni process!
Nisi Misimoviću do koljena, a kamoli Xavi-ju. Moramo biti realni, da nikad u repki čestito nije razigrao napadače.
BAš se pretrgo s asistencija i datim golovima, kao i brojem utakmica koje mozemo na prste jedne ruke nabrojati. Pa čovječe Misimović je harao bez obzira na sporost. On je magiju radio, a ne Pjanić
Celeron Tito
Kakvo pljuvanje kompleksasa u komentarima. I onda kazu oni "navijaci". Fuj. Cijela Roma je u krizi mjesecima, to se odrazilo i na Miralema. Jedan od nasih najboljih igraca i bice samo bolji. Hvala ti Miraleme.
Optuženička
Miraleme, mogao bi ti na klupu uskoro u nasoj svetinji ako nastavis onako da se gubis na terenu kao u zadnje dvije utakmice, osims to skakuces i cuvas noge poceo si i da se gubis na terenu
Buahahaha
Pjanić se izgubio još od tekme sa Kiprom,ne može se sastaviti sa loptom!
slažem se Reufe