Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada moras zapet iz petnih zila da svima dusmanima koji te kude pokazes da vrijedis i da ces zablistat u naboljem sjaju.
i hoces pjanke budi uvjeren
@VandelayNo2 ma ne vjerujem
Nije to klub Pirla, to je klub Del Piera. Nije to klub Zidana, to je klub Baggia. Ali Platinijev jeste.
Gladan si ti novcanica kao svi ostali kao i ja licno. Samo nemoj da serete o nekim trofejima i glupostima!!! Drhtite Za lovu vise od nas obicnih smrtnika nazovi kokuza.
kakav je to moda is proslim vremena, trebaju da nadzu nekoga boljeg za obuku
?
@SirOliver1 to odjelo sto su mu dale je vrlo losa
Znaci od sezone 2016/2017 prestaje dominacija Juventusa, a raspala Roma mozda bude među prva tri.
Sjeca se kad je Patini igrao za Juventus i bio jedan od veliki, a ne sjeca se Delpiera? Cudna su to sjecanj. Isto kao da kazes da je veliki Cafu igrao za romu, a po sjecanju Toti igrao za Vardar.
dobar si samo poradi malo stomacicu buci buci
zato nikad nije mogao napraviti karijeru za koju je realno bio talentovan. bio je u bajernu kratko i onda je morao spustiti se par stepenica nize i tu je bio dobar @useraccount
samo naprijed Zmaju
Maloprije podignem poklopac na wc solji kad se pojavi Pjanic.
daleko je sunce Ih kud te tvoj tata nije istreso ispod toga poklopca, kud promasi pa te istrese u maminu solju.
Sretno Mire.
Nisi dugo bio na klix-u Pjanke, dobrodoso ! :)