"Možemo igrati jako dobro"
39
Pjanić: Roma može biti među tri u Seriji A
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ti nisam pohodio cmar mamim, ne bi ni tebe bilo........
Čmarčiću balavi
Pjanić Legenda!!!
jsve je to ok pjanke moj, al\' hoces li se ti naigrati kod onog Zemana ludog :) jes da je on veliki zagovornik 4-3-3 i da je tako igrao u Lyonu, al\' ovaj mi malo baca na Magatha, a Pjanic je sve samo ne fizički nadmoćan :) doduše, ni Totti nije bio k\'o Hulk, al\' Totti je druga priča.
To sto ti je mama kazala da sam ti ja tata, ne daje ti pravo da meni nesto govoris o odnosu izmedju mog oca i mene. Nisi ti kriv sto si tako glup! j...bo te Pjanic u usta!
Sanjan ti, sanjaj! Bolje ti je bilo da si ostao u Lionu, no bosnjo zeljan para. A emancipacija u usponu, pa mali bosnjo pomislio da je Roma jos uvijek ono sto je bila, ali avaj!
Udari se tatinom kitom u čelo, budalo
Hvala što jedan dan ne pišete o Klocku Silajdžiću nego o PRAVOJ zvijezdi naše reprezentacije! Forza Miki!!!
E kad Miralem koji uvijek daje ishitrene i senzacionalne komentare kaže da će biti među 3, onda Rome neće biti ni među 6. Živi bili pa vidjeli.
Moze ako Fazlija bude prvi strijelac.
Sanjan ti, sanjaj! Bolje ti je bilo da si ostao u Lionu, no bosnjo zeljan para. A emancipacija u usponu, pa mali bosnjo pomislio da je Roma jos uvijek ono sto je bila, ali avaj!
Moze, ali nece. Borice se za peto mjesto, a osim velike trojke ispred njih ce vjerovatno zavrsiti i Napoli.