Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si i dalje sjevan, samo sto ti to ne vidis. A nisi neki igrac iskreno. Mjesto ti je tu gdje jesi.
Vratice se on u lige petice
Ne znam sto uopste vise piseye o ovom liku on je proslost, svakako je odigro za sve ove godine 2 dobre utakmice za repku
Sam prihvata gresku..napustanja Juventusa..to je kraj..za prosjecnog veznjaka..napravio je nekoliko dobrih ugovora i to je to....sad moze laganini..stazama..poznatih..
De ba kralju popusti se vise Barcelone, svaki intervju kukas oko Barcelone, eto ti pametniji nego oni. Jednostavno nisi bio dovoljno dobar, okreni novi list i ostavi to iza sebe, isto si neka placipicka.
Da je i meni bit iznenađen i tužan na klupi Barce.
Tamo bi i ja sa svoji ces i ses igro odlicno Ma bravo
nisu igrozili njemu je poslije juveta karijera propala nek se ugleda na edima dzeku sta je trebo otic ko i on u al shisha