Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god PAPE I PJANIĆ su sad u istom timu i TO JE NAJVAŽNIJE.LJUDI NIJE PRESERAVANJE,ali SA NAMA SE NIKO NEĆE DOBRO PROVESTI.
Pjanić,dobar do bola,lik pita loptom,svježina u igri,ideje bez premca....ali izvini JEDAN JE PAPE... Svakako Pjana je naša nada u daljnjem napredovanju repke Bosne i Herceovine.....Sretno Pjaniću...
Vec odavno sam prognozirao njegovu blistavu karijeru i skoro nikad se ne prevarim,jednostavno dio zivota sam poklonio fudbalu...Ali je ipak interesantno kad sam prije par mjeseci dao komentar da je on buduci Pape...a vidi vec sad o cemu govorimo...i to bez kasika i fildzana!!!!!!!!Sretno i samo tako nastavi,za 2 godine najopasniji napadac Balkana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uzmemo li pjanketove godine u obzim modric je smjesan za njega,jer miralemu kad bude 25 ma pokorit ce europu,care sretno u nastavku karijere:)))))
mašala
A sta Pipo (ka-ri-na) 4 ever kaze na ovo?
Pjanića za selektora!
joj ne seri ocat, ovaj decko mozda ima telenta, ali JEDAN JE PAPE, uvijek bio i ostao.
Pjana kralju moj...
de ne seri pitaru,daleko je on od mesija,a mozda je tu ko modric,samo ima jos on godina da se razvija i poboljsava bice jedan od najbolji fudbalera na balkanu
PJANIC JE IZMISLIO FUDBAL ZA MODRICA, A ZA KLASU JE IZNAD MESIJA
pjanic je nas modric....samo naprijed decko...a buduci Messi :) ...
Vec sad legenda