Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maliprinc velikog srca
mogao bi i ovdje udjeliti nekoj porodici koji su u stanju potrebe...
Samo da kažem ovom provokatoru da treba da se naučimo ovdje da radimo i zarađujemo, dosta je bilo sadake, a što su ljudi u socijalno lošoj situaciji fakturiši političarima koji su nas doveli do ovoga.
Princ!
ALI UPRATI MALOG S NIGGAZ KAČKETOM HAHAHA
mogu li i ja donosit lopte, kada mi nedaju posao u struci mislim da bar lopte znam donosit, valjda ću proći , a Pjanke neka me dodatno obraduje...........
Sramota što se hvali sa time :/
Valjda trebaš napisati "`vali" Luce, A nije se `valijo Luce nego ga "papa-papci" uslikali pošto njima nemože ništa promaket. Princ je oličenje skromnosti i dobrote
stace drugo. nece razmjeniti taj novac ponovo u "evros". tako i treba legendo!
Koja li je Pjana liska. :) Vamo novine pisu kako je Pjana djeci dao malo love, a vamo Pjana "taj rad" loptu sa utakmice.
Aferim!!!
Sadaka
Veliki princ!
zekat
svaka cast Pjanketu, ali vidi ih sviju ti, odma neki lafo gangsteri, imamo lovu ovo ono. :)
svaka cast legendo :D
podijelio jer nezna sta ce sa brazilskim parama
...i bake bi...al ne stiže do brazila...
dao im bajramluka
vidio prvo od muntarija
Jebiga, trudili su se :)
Ljudina