Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet se poslom saveza GLUMACA i dr scenskih umjetnika bavi nogometni savez.. e moja Barca, moja..
Cuj namjerno..gdje bi bilo namjerno od igraca Barcelone lol -.-\"
2-6 5-0 I rest my case!
Sudijska pomoc, naravno :D Ali nema veze, bolje je ovako da Real dobije kada je Barca potpuna da ne bi ovi ekskurzijaneri i slicna prokatalonska bagra mogli nalaziti svakojake izgovore nakon ubjedljivog trijumfa Los Blancosa :D
Niko me nece proci u odbrani !!! A kamoli onaj Gaynaldo !!! VISCA BARCA !
@Katalonac Da, čistili smo kartone. Dobili suspenziju, a vi? Ništa, normala. Pogledaj kako je xabi dobio karton a kako pique. Igrali smo protiv gradskih rivala, teška utakmica , puna prekršaja. Očiekivano je da će igrač koji drži sredinu terena dobiti žuti karton. ;)
Madridista i Katalonac su dva napaćena dječaka s kompleksima niže vrijednosti.
@Madridista buraz što ti možeš da sereš, ne možeš pojest ni da si dvaput toliki Pa sve se sjećamo Realovog čišćenja Kartona na upute treenra u ligi šampiona prošle sezone, tako da nemaš pravo na komentar, pogotovo zato što je Xabi Alonso također požutio i očistio kartone pred clasiko, ZNAČI, OPET SI POJEO GOVNO, jer lik nije dobio suspenziju
ma ja sigurno je nenamjerno otezao igru pri vodstvu od 4:0 na camp nouu protiv nekog vallecana..
Tooo, nek budu svi na okupu. Da ne kažu nismo bili u punom sastavu. Da je ovo uradio neki igrač reala dobili bi suspenziju i opet bi nas prikazali kao \"divljake\" u medijima. Ali kad je barcelona u pitanju to sve prolazi glat i bez halabuke. HALA MADRID!