Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravo, To je informirati širu javnost da je gospodin Opara Gerard, privatni zajam zajmodavac ima otvaraju financijsku priliku za svakoga u potrebi bilo koje financijske pomoći. Dajemo kredit na 2% kamatne stope za pojedince, poduzeća i tvrtki pod jasnim i razumljivim uvjetima i stanju. kontaktirajte nas danas putem e-maila na: ([email protected])
nije varao novinare i niti se radi njih ''maskirao'' ccc.... to pokerasi rade da bi prikrili emocije ili neke tikove koje prave tokom igre.. (poker face)
Ovaj "google translate novinar" je malo veci kloc. Prije svega, rijec je o WSOP Main Event turniru koji se igra 8 do 9 dana, na kojem u estvuje oko 6000 igraca, tako da pikachu jos nista nije osvojio, nego jednostavno prezivio Dan 1 turnira(s jos otprilike 4000 ljudi). Ovo "Piqué je pomeo konkurenciju" je presmjesno.
dobro niste napisali koeficijent inteligencije ko sto ovi pametnjakovici govore hahahaha
evo glupi bosnjaci mi dislajkaju jer oni i dalje misle da se kaze koeficijent inteligencije HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH, jao paglu naroda
E kakva mu je inteligencija jadna a onako ga zabija Valdesu u stilu Zlatana Ibrahimovića. Možda je njemu stvarno velika inteligencija al sporo konta. Nikako da se tih 140 IQ sastavi u isto vrijeme.
Ma ti testovi su cista bezvezarija
Naravno. Torlak izmislio odbranu za ovog. I konta čovjek brže al jbg nije Pique.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala ako je pokušavao ostati neprimjećen u po noći sa kačketom i sunčanim, džaba mu toliki IQ.
Ja vazda mislio da je on neki kloc
Pa i jest :D
para na paru, uš na fukaru