Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to u normalnom svijetu!
Uvijek će mi ostati onaj gol protiv Mönchengladbacha u sjećanju,e sa tim golom je ušao Piplica u sve arhive Bundeslige. Nadaj mo se samo da će mlađi golmani koje on bude trenirao nešto naučiti od njega..
hvala ti za sve tekme u reprezentaciji i Kotbusu...ma šta reći meni najkarizmatičniji lik među stativama što tim nekim izgledom , što zbog godina...
http://www.youtube.com/watch?v=QsU_0jCemsc
bravo majstore
jos je jace kad ga je lopta pogodila u glavu, a on se bacio ko da ga je bomba pogodila... naravno prilikom tog primio je i go hahahaha
Pipi mi te volimo!
Pipilici sve najbolje na novom radnom mjestu i hvala mu sto me je nasmijao do suza kad je puco penal golmanu protivnika,ovaj odbranio a Tomo se baco po cijelom terenu ludacki trceci nazad na svoj gol.Publika je plakala od smijeha,moram to naci na You tube-u.