Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast treneru Petrovicu zna se i znace se dobro za ovoga uspjesnog trenera a sto je uprava dovela izvjesnog Sejfudina Ticu za direktora omladinskog pogona , unistio je za kratko vrijeme omladinski pogon tako da je vec 20tak djece napustilo zelju i otislo u druge klubove.Najvise je pogodeno godiste 2006 gdje su cetvorica igraca najboljih presli u sarajevo .Treninzi se ne odrzavaju jer gosp. Tica nije obezbijedio salu za zimsko treniranje omladinskog pogona .KATASTROFA.
NEMOJ DIRATI EKIPU IZ MOSTARA...KOSARICA MALO HLADNI ;)
Bravooo Salkanee
Samo da bekrića ne dira momak je u subotu pokazao da moze jos dosta pružit
ovog covjeka treba mehmed da uzme ko pomocnika. da malo uvede red, da koji put skrha mamu balerinama u repki.
sretno petrovicu eto i zebe pa da sve bude kako si planirao...za kratko vrijeme si uveo disciplinu u klub...naprijed zeljo ljubavi moja...
iskreno se nadam da ce on poslije ivice osima biti najbolji zeljin trener svih vremena ..covjek zaista ima pondus
Pozdrav od Schalke-a 04! :)))