Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su bili zadnjih desetak godina, pa nije mu prva utakmica, pa su ga prvi put vidjeli. Čovjeku je 32 godine.
vidjeli su oni njega davno ali tada je kostao 50+ miliona,a danas duplo manje...a on moze mirne duse igrati do 38 godine s obzirom koliko je jak i fizicki i tehnicki...
Zlatan je isto vino ..kako stari sve bolji
Nek' ste napisali da su njegovi korjeni iz BiH, to je najbitnije :D
A jebiga Dzeko zakazao, moraju s nekim ispirati mozak. Znas li ti kako je tesko naci materijal za clanak, onda nadjes mali uvod interesentan, pa to tekstom trebas razvuci da bude clanak, pa onda kao papagaj ponavljas da je porijeklom iz BiH, a njemu mati porijeklom iz Hrvatske, a otac iz Bijeljine.
To se zove klasa....majstor je majstor za sve one koji misle da su top
Ludi Danac ima vlazne snove. Man Utd je svorc, a PSG i Bayern puni kao sibca love. To je isto kao da je trazio da Ibra i Svajni igraju za Leotar iz Trebinja.
Hahahahha
novinar optercen
Propo bi ko mancester tamo :P
Vjerujem da bi i u Man Utd-u pokazao da je igračina.
IGRAČ I PO.
Da je tamo fergy mozda bi i otisao, ovako.....
vidja muse njesto navoj sliki :)
Kad se trazi i nadje se:)