Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve Realovo maslo da sto vise oslabe Atletico i Barcu i da osiguraju laligu.. ne mogu vjerovati cime se sluze
A brnjice ne skidaju.
Deimunizacija vakcinama dobro ide... sve su vece brojke, a zarazeni se tjese da bi bilo i gore da nisu primili bocu koja ih je jos lakse razboljela... hehehe kako ljudi korumpirase citav svijet u bijelim mantilima i bijelim rukavicama, sve legalno i posteno. Ne možeš dokazati 🙂🙂
I ako izneses neke naucne kontra argumente, nestanes, kao onaj njemacki naucnik
🐑🐑🐑🐑🐑
Ja razumijem ljude, ko bi sad slusao koja je vakcina glupost i opasnost a ti vec zavrsio de(imunizaciju). Naravno da ce ljudska priroda pruzati otpor… ali sad znamo svi koja je represija u pitanju. Sto smo se vakcinisali?? Da se brze i bolje zarazimo???? Golden billion :)