Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ubise na svome stadionu. Vecina ekipa se pogubio kao Porto. Dok skontaju sta se desava vec gube 5-0
Njemcima nema ravnih kada je u pitanju brzo punjenje mreze. Brazil ce ih se dugo sjecati :)) Jedno je pobijediti 5:0 a drugo je utrpati 5 komada za manje od 30 minuta.... Stvarno je impresivno kako slome protivnika.
No Robben, No Ribery, NO PROBLEM!! MIA SAN MIA!!
Ubio ih Bayern k'o vola u kupusu
Šta je hejteri ? #miasanmia
Rekao bi pravi DIVOVI svjetskog fudbala,al ne mogu Marijan je prvi Sarajevo prekrstio u to ime
Golovi Bayern M-Porto 6:1 http://dai.ly/x2nhvig
Strasna pobjeda, ali nije im ni neki rival bio...Treba pricekat sada malo jacu ekipicu neku. Jeste, dobio je Bayern Barcu prosle godine, ali je to bila Barca na prijelomu, sad je vec druga prica. Real, Atletico, Barca, Juve....bice dobriog fudbala sad.
ne brukaj se. pogledaj kako porto stoji na uefinoj rang listi pa pricaj dalje
lista relevantna? Pobjedjuju u poslaboj portugalskog ligi...nije to na nivou primere, bundeslige, premier itd...al hajde, idi bacaj ga na Pepa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tako su prije par godina kad sam govorio bayern uzima ligu prvaka, ma kakvi kazu vidjet ces kad im juventus dode, pa onda barcelona a oni njiha napucase visestrukom razlikom i osvojise, tak i ove godine, prosle godine je bayern samo imao los dan protiv reala.
sta mi ljudi pucaju dislajkove ko da niko utakmice nije gledo, treci go nije asistencija lahma nego muller-a, kako je klix napisao, lahm jest ubacio loptu al muller namjestio za lewandovskog
Davno je smisljen izraz za ovu ekipu,jednostavno Bavarska Masinerija :) MSM Rekordmeister !!!
Valjalo bi Bayern-Juve u polufinalu, a ona Real-bayern u finalu da im se oduzimo za prolslu godinu.
Bavarska masina