Bild
0

Pet najgorih uvreda u svijetu nogometa

Totalsport
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Povodom nedavnog incidenta na relaciji između napadača Sampdorije Antonija Cassana i predsjednika kluba Riccarda Garronea, Bild je napravio popis od pet najgorih uvreda u nogometnom svijetu.

Popis predvodi jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Armando Maradona i njegova uvreda novinarima nakon kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, a u "izabranom" društvu se redom iza njega nalaze Cassano, Marco Materazzi, Roy Keane i Nicolas Anelka.

Maradona: "Zahvaljujem navijačima i igračima, ali nikome drugome. Ostali mi mogu popušiti ku... Meni je svejedno što će kurv... sinovi pisati."

Cassano (predsjedniku Sampdorije): "Možeš me poljubiti u guz..., ser... stari. Jeb.. te u usta."

Materazzi (Zinedineu Zidaneu u finalu SP-a 2006.): "Draža mi je tvoja ku... od sestre."

Keane (bivšem irskom selektoru Micku McCarthyju na SP-u 2002): "Ti si jeb... lažov! Ti si jeb... drka...! Nisam te cijenio kao igrača, ne cijenim te kao trenera, a ne cijenim te ni kao osobu. Ti si jeb...drka... i možeš si zabit' svoje Svjetsko prvenstvo u guz.. Jedini razlog zašto imam posla s tobom je zato što si nekako postao selektor reprezentacije moje zemlje, iako nisi čak ni Irac nego usrani Englez."

Anelka (bivšem francuskom selektoru Raymondu Domenechu na SP-u 2010.): "Je... te u usta prljavi kur... sine!"