Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih koliko ovakvih ima perspektivnih igrača pa od njih ništa ne bude. Za Drogbu se nije ni znalo do 21 godine, a bogami i Dzeko je bio relativno nepoznat u ovim godinama.
Cudi me sto nema Tina Susica medju ovih pet, pape cini nesto
Vrhunski kompleti dresova po cijeni od 60 KM , dres i sorc. https://www.facebook.com/SarajevoDresovi?fref=ts Lijep poz
Džaba im ako im Suletov burazer nije manager, mogu ga samo sisat.
Dje su balije??? Tin din tino dino on ne moze jel?
Žalosno je što za vašu bolest još nema lijeka.
cak 3 cetnika su nominovana...pobedjuje Lazar bez dileme.,trenutno najbolji u jEvropi
racuni se svode na kraju pa makar nemao sad nijedan glas
xaxa jel ti bese onaj sto je pricao za nekog rvata koji igra za 3. tim barselone u podmlatku da ce za par godina da bude bolji od Dzordana? mani ti Kalinu..taj sad igra evro ligu a uzeo je i srebro na svetskom prvenstvu i igra u prvoj petorci..dakle ne ulazi sa klupe a o Dzordana cemo da vidimo al to tek kad bude..i ako bude..a Kalinic je realnost :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma, onaj Ibrin mali je najbolji ;-))
Januzaj je sa Balkana,koliko se ja razumijem u geografiju
STA JE OVO NI JEDNOG MUSLIMANA NEMA U NOMINIRANIMA?
UEFA radi protiv Muslimana...Neka se zale Incku!!!
Mozda zato sto u Evropi samo 6-8% Muslimana zive, pa je malan broj potencijalni kandidata. Ali ti si glup ( kao sto tvoj komentar dokazuje ) pa volis provocirati.