Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ma da: prodali bi mi radije tvoju seku da gledamo BARCU kako dere pedere 5:0. @ madridista: sudeci po tvojim komentarima ti ga od petardinja u pakash primas redovno..toliko volis tog ciganina.
cuj ovog GLU.PA.NA \"sirili zapadnjacku kulturu\". pa sta je kolonizacija KO.NJU nego uzimanje silom tudjega ! dabogda ti seljaci sestru kolonizirali i dali joj kulturu.
e jadnici jadni.. ovaj je...eni forum mi brise komentare a vi jade jadne se divite nekome ko je davno prestao da nize uspjehe u struci (fudbal) zbog koje i postoji. znaci- real m je BIO nekad veliki klub a evo vec 8 god. recimo BARCA redovno snima pornice sa njima. a vi se, bijede, zamislite nad svojim zivotima kad sve kroz novac vidite.. fudbal je IGRA i nadmetanje a novac je bitan i sve to prati.. ali su ONI (truHli iz madrida ) prvenstveno fudbalski klub koji uspjeha NEMA. pa su prerasli u fabriku za prodavanje dresova. glupani ! vise cijenim mancester, barcelonu i arsenal od ovih cigana firaunskih.
Po meni cisto pranje para. Poznato je da Perez ima gradjevinsku firmu, e boze dragi bas me zanima ko ce dobiti posao na tendero?!
cuj \"truhli\" pa zar se ne kaze \"truli\", zamisli ti majmuna koji sjedi na podu dok jede i govori ko je kakav u spaniji, zemlji koja je pola svijeta kolonizirala sireci zapadnjacku kulturu!
igradi ti majmune jedan ekipu, dosta cirkusa vise oko reala!
Ližete i Perezu i Mourinhu testise!
jarane odma da ti kazem, g.l.u..p si :)
sta bi to bilo kad balkanci nebi bacili neki komentar koji pokazuje nasu kulturu.. cuj madridski TRUHLI bolesnici.. sa truhlim klubom koji vodi truhli trener .. zasto su bolesnici, dali mozda sto frajer ima ideju kako da zaradi novac, cuj truhli klub, da imas priliku i mamu bi prodo da pogledas neku utakmicu tog kluba.. cuj truhli trener frajer koji je osvojio sve sto se moglo osvojit..
madridski TRUHLI bolesnici.. sa truhlim klubom koji vodi truhli trener
A sta ce, lakse je izgradit hotel, kad mu wec ekipa ne moze meda :D