Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvar je u tome da je ovaj monkey u pravu... Oni fakat zarađuju enormno, i mogu si priuštiti sve najskuplje a samim tim i najkvalitetnije. Problem je u tome kakva onda kombinacija nastaje. Recimo "Milka" je dobra čokolada, u "Mrkvi" su dobri ćevapi, ali kombinacija tih ćevapa i čokolade i nije bas idealna. Srećom novac i zarada nisu jedini faktor uspjeha. Jedan od ključnih da, ali ne jedini.
Fudbalski Schumacher ipak vozi za drugu ekipu.
Paćenik i kompleksaš nekad se fudbal igrao iz ljubavi ali sada sve manje i manje baš radi ovakvih kao što je Perez jer mu je stalo da ima sve najbolje igrače u timu i to ne da bi nešto osvojio nego da bi više para zaradio, uzmite poređenje rooney-a i ronalda. Rooney igra 90 minuta od odbrane do napada i baš se vidi da igra srcem i s ljubavlju prema klubu, dok ronaldo tužan pola godine u realu i kad mu daju 21 milion eura godišnje onda je odjednom real njegov tim snova i želi karijeru završiti u njemu . PS: Nisam navijač ni reala ni Man utd. ali realno govorim
Bil ti matere ti iz ljubavi trenir'o 40 sati sedmicno po zvizdanu, snjegu il kisi ? Jel ti mislis da Rooney dzaba trci , eee moj haveru. Bog pa pare , a pare su bog. Jedina stvara koja istinski motivise su pare , zato sve ima svoju cjenu.
jesu pare ali sto rooney nebi za iste pare ceko na pola terena nego se vraco u svoj sesnesterac da pomogne odbrani , e mislim da tu nisu samo pare u pitanju nego i ljubav prema klubu
A Ferrari već 4 ili 5 godina iza Red Bulla :D
A Ferrari već 4 ili 5 goina godine iza Red Bulla :D
godina*
...jes al bi u ku.rcu sta kupili da vam nije Njemačke da vas pomaze :-D
Zelje su jedno,stvarnost ( surova ) sasvim drugo !
Ja ferarija u kur..ca . Svake godine potroše po par stotina miliona a osvajaju samo bozićne turnire :)
onda je bayern meklaren mercedes