Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboli me cuna za utakmicu vise, VODA 25% GRIJANJE 33% sminkercici ce odigrat dvije utakmice i razgulit, a nama VODA 25% GRIJANJE 33% jedna i jedina, definitivno
Vi čuvaj te Džeku a nemoj te zaboraviti na Misketa,salihovića,Ibiševića,Pjanića,Medunjanina i Lulića naravno... Jaooooooooo jedva čekam petak abd.... Ljudi imali iko jarana familiju po Portugalu da nam napiše kako se izgovara na Portugalskom Ronaldo j....sestru onu seljačku ili J... ti mamu onu firgansku ili tako nešto slično.... Evo mi pokušavamo da napravimo u boji sliku mesija samo face i da djelimo raji koji budu sjedili iza gola... Hajmo malo unijeti kreativnosti da pokorimo ovaj Portugal a golovi če dolaziti sami od sebe..... Jurišššššššššššššššššššššššš.....
@ana Ako je Pepe lijep, ja sam Ahmedinedžad. Ja sam veliki fan Reala, ali brate..ako ti je lijep, možeš mu POSLUGU PORATI..
simpatican i lijep zaljubila sam se
Kakav Pepe može samo crveni dobit
I to je kljuc uspjeha? Lessijeva slika, uzvikivanje njegovog imena i slicno? To ce Ronaldu bas tesko pasti.
Samo naprijed Pepe i ekipa! 76% ove umjetne tvorevine će navijati za vas svim srcem u plućima!!! :)))
valjda je pepe reko begovicu docerati traktor ogrizaka iz portugala direkt :D
Nije mi stvarno jasno zbog cega neko sumnja u pobjedu i prolaz BiH ?? Ma jaci smo za 25% a oni su slabiji za barem 33% nego prije dvije godine.
Cigani rumuni, albanci, francuzi, bjelorusi, sad i portugalci.... Svi su cigani samo mi nismo. Volim te Bosno
Dzeko je MEssi za tebe : NA PORTUGALSKOM :: Dzeko é messi para você :::
evo ti pa prevedi sta god hoces :d http://translate.google.com/#hr|pt|
Skandirat će te vi RONALDU već u petak.A ti bosncero(koji glup nadimak)tak ćeš da se unerediš(usereš)već u prvom poluvramenu pa tako nećeš čuti to navijanje MESI,MESI,MESI.
MOLIM SVE NAVIJACE KOJI BUDU U PETAK NA STADIONU DA SVAKI PUT KAD ronaldo PRIMI LOPTU POCNU SKANDIRATI LEOOO MESI,LEOOO MESI.IZGUBICE SE SIGURNO I OGADICE MU SE LOPTA.KAD IZGUBI LOPTU ONDA MU SE SMIJATI GROHOTOM.
OBRIGADO PORTUGAL
i imamo bar neku sansu a s... nista suti smrdis
Ronaldo mulher Foda-russa e filho