Mourinho nije došao na press
0
Pepe sudiji: Kakva pljačka kur... sine!
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pepe, pa ti si zadnji čovjek u fudbalu koji bi se trebao oglasiti i kritikovati sudijske odluke .
sudija los totalno, nije svirao dva penala za viljareal u prvom pol. ona povlacenja za dres :(
Pepe legendo !
Svoje znanje o fudbalu si servirao ko na tacni. Nemamo više šta pričati. Bolan ne bio...igrati za Real Madrid je velika čast i privilegija. Svaki noramalan fudbaler sanja o tome da igra za timove poput Barcelone i Reala...ko to sanja da igra za Manchester City??? Pa što im nisu došli Tevez, Nasri, Silva i Džekica i svi ostali igrači dok nije bilo para od nafte????? Sjeti se bolan da ih je Kaka odbio. Messi, Ronaldo i svaki normalan igrač koji drži do sebe NIKADA ne bi došao u City. I nemoj mene spominjati kao da ja nosim Real Madrida. Ja sam obični ljubitelj kluba iz Madrida...i iako znaju imati prljavih faza, znaju isto tako odigrati vraški dobru utakmicu.
penal za velenciju.penal za getafe, penal za betis.ponisten gol mallorce za 2:0 a igrac isao sa svoje polovine.direktni bodovi. a sve to je manje od onog sinoc penala na nilmaru hrvackim zahvatom nakon kornera. ovo su samo realove utakmice.da ne spominjem one barcine gdje je pokradena, recimo espanjol,osasuna itd. sudija im svirne faul na preko 25 m prime go i pocnu ko barbari se ponasat udarati i psovati redom sve. i to kraljevski klub? cirkus pravi.jadni su i bijedni.a kako i ne bi bili kad ih vodi najveci psihopata u istoriji fudbala.
Eto kod mene radi kod tebe ne radi xD Commenting after the final whistle, Argentine maestro Messi led the chorus of Barca players less than happy with the matchday officials. \"Sometimes they are arrogant, and they threaten to pull out a card at the most minor provocation,\" the FIFA Ballon d\'Or winner told reporters after the game. And his words were echoed by Xavi, who suggested that his team had been targeted by referees. \"I get the feeling that we are being punished more than other teams,\" was the midfielder\'s interpretation of events, while goalkeeper Valdes believes the Catalans should have been awarded more spot kicks this term. \"Over the course of the season, some clear penalties have not been awarded,\" he said. Smijesno.
Evo moje rame za plakanje.
Vidi, vidii. Realovci zaboravili silne penale koje su im svirali. Malo im pravedno sudili i odmah ne valjaju sudije. Fino, fino.
ne radi ti taj link, a vi majorizirani pricajte kad pobijedite barcu :)))) kazu novi naziv za navijace reala je majorizirani:)))
http://www.goal.com/en-us/news/88/spain/2012/01/29/2873855/barcelonas-lionel-messi-and-xavi-slam-arrogant-la-liga Nadam se da ces sad usutit.
pa sta me briga sto ga barca nije pobijedila? al isto tako barca nije ni plakala da je pokradena, svaka utakmica u kojoj real izgubi bod krivi su lafo sudije nikad oni nikad murinjo itd itd. pa kako vas nije sramota vise villareal je sinoc ostecen za cist penal pa niko nije od njih a rekao pokradeni smo, samo vu šugavci netso se bunite svaki put,??? barca vas rastavlja na proste faktore na terenu i opet iza kriv vam je sudija, i bla bla dokle vise sa tom dosadnom pricom, pomirite se da je barca jaca od vas da ako osvojite to prvenstvo nece biti zalsuzeno jer niste jaci od te barce a to se dokaze na terenu itd itd itd a sto se tice citija pa u cemu je razlika i real i city su u vlasnistvu kraljevskih porodica pa bilo to arpaske ili spanske isti k...samo sto je real u tom vlansistvu od pocetka a ovi eto ima mozda 3 godine i u cemu je razlika?
iz dana u dan, od izjave do izjave doticnih sve vise pokazuju koji su ustvari cigani. ovaj klub je nekad dobio prefiks kraljevski, a danas vidimo da i kraljevi nisu kao sto su nekad bili. sramota!
Što se praviš lud? Ne navijaš za Barcu, a ponašaš se kao neki borac za ljudska, neki aktivista ovdje...pa nije ti ni Barca pobjedila Villareal...šta ćemo sad?!
SELJAČINE UPALITE NET.HR I POGLEDAJTE ŠTA JE SUDIJA URADIO,DAO MARCU RUBENU DVA ŽUTA A NIJE MU DAO CRVENI PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA KOMENTIRATI SINOĆNJU UTAMICU..REAL JE POKRADEN PA TO JE GROZNO
Kako te majke ti nije stid porediti Real Madrid i Manchester City? Samo me to zanima. Ja kao navijač Reala skidam kapu Barceloni...nema priče da dominiraju svjetskim fudbalom zadnjih godina. Ali i svaki iskreni navijač Barcelone nikada neće osporiti uspjehe Real Madrida i igrača koji su obukli bijeli dres. Kakav ba Franko, kakva priča...samo seljačine opterećene nacionalizmom se furaju na tu priču, jer smo mi baš takvi. Pravimo se da znamo historiju Španije, Katalonije, Baskije...a ne znamo historiju svoje države. I još nešto, ja kad vidim ovdje neke komentare, odmah skontam da pola ljudi što komentarišu nisu ni gledali utakmicu.
Navijač sam liverpoola,al moram reći da je real bio nervozan i da su podpomogli sudcu da ih masakrira.pepe je fakat dobio udarac za crveni i da kazne igrača sa 5tekmi on umjesto toga daje žuti pepeu,to je bila dodatna provokacija za sve igrače..caljehona je frajer nagazio to nije vidio al je reagovao na očekivana dobacivanja sa klupe i sve raščero..4 crvena ne pamtim da je jedna ekipa dobila u skorijoj istoriji,i opet na mlin barci,ne znam malo je bilo očigledno.
hajde ako vam treba 5 godina da jednom pobijedite barcu ona se ubite ako tvrdite da ste jaci, a to sto sto osvajali zahvalite kralju i korupciji pogledja mlao kako je to sve prije bilo:))) a sto se tice te neke pljacke pa gledao sam real-valencia i skonta da real ima dva golmana, pa higuan brani na golu rukama i sudija nista:))) aj poklopite sae po usima i sinoc niste ni bod trebali izvuci villareal je fulio zicer, a i cist penal im sudija nije sviroa u prvom poluremenu povlacenje za dres u sred sesnaest. prema tome samo se oi mogi zaliti na sudiji od sinoc real nikako ne treba da mu zahvali jos sto im je dao bod