Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj Pele se*res i ti i Alex Ferguson i ostali strucnjaci...pa valjda bolje znaju bosanci koji ovdje komentarisu i koji nikad travu stadiona nisu dotakli, ko je bolji !!!
to stoji ali mogu i slovenski tip igre kako se daje srbiji gol iz austrije preko cijele slovenije :D
DOKURCIJO SI PELE: 1: Diego Armando Maradona 2: Lionel Andres Messi 3:Zinedine Yazid Zidane \"Zizou\" 4:SAFET SUSIC AL U PANDRCICIMA.
UH ovih realovaca hahahahahaha
zaboravio naglasit da je on najbolji svih vremena i da bi njegov santos raznio ovu barcu...
aaaa u pravu ste historicari...zato je di stefano potpisao za atletiko, a ne za real...hm zanimljivo...vidis nisam to znao :D :D :D
za ove farsine navijače što kude najbolji klub na svijetu, naravno Real Madrid, želio bih napomenuti da je Francisco Franco bio navijač Atletiko Madrida najvećeg rivala za Real poslije farce. I da je Realu nakon osvojenih 5 evropskih trofeja 6 doslovno ukraden jer je bilo dosadno gledati kako stalno jedan tim pobjeđuje pa su određeni ljudi namjestili utakmice da im nebi propala Liga Prvaka. NAPOMENA ne govorim ovo iz glave, za sve ovo postoje dokazi i video sadržaji, ko ne vjeruje nek progugla i ode na you tube!!! HALA MADRID
..eto dodje i Pele pameti..
@@Franco Ta se nerviras? Isti si Pepe :)
pele ne slusaju te ovi sa smokijem oni se sa racunarom svadjaju ko je bolji a smoki se jadan scucurio medju nogama, bolje te slusaju njihove zene navece kad zatvore oci one duboko u sebi znaju da si ti pele sve u pravu u tom naslovu sto si rekao :(
J,eb,o te franko u tvoj pe,dera,sti c,m,ar idi na wikipediju pa ces vidjeti da je navijao za Atletico koji je u njegovo vrijeme i osvojio najvise trofeja. Jedini Cig,a,ni kojima se nesta namjesta je Barca i njihova glumacka skola kod kojih ni Guardiolu nije stid odglumiti udarac glavom kad rukama dodaje loptu Christianu. Mourinjo je mozda ciganin koji gura prste u oci ali se bar ne valja po podu ko pi,cki,ca i glumi da ga je neko udario. To nije dosljedno ni za mladjeg igraca a kamoli trenera ekipe.
istu stvar je rekao za juventus.... slomio sam se namogu da nadem, njegovo izlaganje oko toga, imam samo u svojoj kolekciji, jer moj klub je juve. Pokusat cu naci na youtube pa cu staviti link. Sto se mene tice upraviu je, ali nije iskreno... Ovo je samo ebeni govor za medije, svi mi vidimo kako se nogomet igra.
morao je on svrstati svoj santos u rang sa barcom..pacenik
Ta ce Pele, navijaci Reala su za njega izmislili fudbal.
šta pele pussy priča nije smjeo da dođe u europu da igra!
Eh, da je Franco ziv uzela bi se i liga prvaka. To su bila vremena kada su se naslovi osvajali sa puskama .
je*b*es Barcine sve trofeje zadnjih godina kad Real osvaja kup i evo sad ligu?! Gledajte malo i historiju, kada je Real harao pod vodstvom Franka fasiste i diktatora !!!