Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam siguran da su angazmani igraca koji ulaze u zavrsnu fazu fudbalske karijere igdje blizu idealnog rjesenja za velike klubove, kao u ovom slucaju Manchester United. Iz vise razloga: 1. Cijena - Obzirom da se radi o reputabilnim fudbslskim imenima, "provjereni" igraci tipa Pedra, Schweinsteiger-a, itd. nisu jeftini za, potencijalno, novi klub. 2. Godine - Ovakvim igraci su vec prilicno "zasiceni" fudbalom, isluzeni u klubovima gdje su stekli ime I reputaciju. Iako, naravno, imaju fudbal u "malim prstu", i mogu pruziti vrlo dobre partije, mislim da je vrlo diskutabilno koliko oni mogu "nositi" novi tim ka uspjehu I doprinijeti osvajanju novih titula. 3. Perspektiva - Kao sto rekoh, ovakvi fudbaleri na zalasku karijere, istina, mogu odigrati koju sezonu ili dvije uspjesno, i posjeduju dragocjeno iskustvo. Ali, klub tipa Man. Utd. npr., trebao bi da posmatra stvari dugorocnije, da vidi stvari dalje od danas. I "love" mladje, talentovane igrace koji ce sluziti interesima kluba duze od 1 - 2 sezone.
idemo United samo kupujte , dosta je bilo Spansko-Njemacko-Francuskih klosara..
Momak je vrh samo vazda u sjeni ovih skupo placenih.dobrodosao ako je vjerovat klixu.
Ne vrjedi toliko realno. Hebem ti Uefu i kriminal.
Pedro nije slab igrač, ali neovisno o tome danas svaka broka vrijedi 30+ a za to su krivi Real i Barcelona.
Cuj Real i Barcalone. Pa jaro nisu oni vlasnici uefe. To onaj Blatter i Platini su krivi za to. Sport je kriminal danas jer frajer koji udara loptu svaki dan dobije 10 miliona godina a covjek koji ide svaki dan u rudnik dobije 300 maraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne vjerujem klixu dok ne vidim ovog u dresu Uniteda 😃
Veli transfermarkt.com 75% šanse da je transfer dogovoren, a ja samo njima vjerujem.
Veli transfermarkt.com 75% šanse da je transfer dogovoren, a ja samo njima vjerujem.