Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno \"obrisao pozadinu francuskim dresom\", koja notorna laz, covjek slucajno sjeo na dres. Kad je u zivotu dosadno od svega se moze napraviti senzacija. Novinarni generalno, kad ovakvu glupost stave kao naslov a ima snimak, kako tek slazu u stvarima koje se ne mogu direktno provjeriti.
E vijesti i pm na sabahu :D
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
mrzim machester. :D ali vijest je smijesna.. pa mogao je samo i pocesati nos... mahinalno bez razmisljanja...
Sve se fino vidi. Čovjek nije znao da sjedi na dresu. Kad je uvidio svoju grešku, izvukao je dres i pomirisao da nešto slučajno nije ipak \"prošlo\". Pošto se uvjerio da je sve ok, nastavio je dalje mirno posmatrati utakmicu. Šta je sad tu skandalozno?
Kakve veze ima sto je crn ? :S Ja Evru mrzim , jedan mi je od najmrzih fudbalera , ali manite se toga , crnjo , crncuga i tih jadnih stvari ..
e stvarno... covjek sjedio na dresu i ostao da ga izvuce i eno sad privaso zadnjicu dresom... jao kvazi novinara i vijesti...
yeba ti i Fare i Lare mamu u pakash!!!
Glupi crnjo ,smrdljivi,Bananojed,majmun ,Negro xD
Fuj, jadni dres...Pod hitno napraviti rezervat u Kongu i sve nezahvalne i nepodobne crnce tamo smjestiti...Dosta vise i njih!!
jel ovo dzeko bio
SKANDALOZNO: http://islamskiemirat.com/index.php/u-fokusu/kutak-za-h-trenutak/item/269-bih-teroristi%C4%8Dko-mafija%C5%A1ka-dr%C5%BEava-iliti-babo-dodik-kako-sam-napravio-lageta-i-fareta
Ma sjeo na Nasrijev dres pa su zato digli frku.. :D
evra prnuo u klupu ispod guzice a francuske je proizvodnje .