Dobio 75 posto glasova
0
Pastore igrač mjeseca u Francuskoj
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe cuj nije otiso za parama pa PSG je sad pravi marketinski klub poput chelsea ili city-a..dodje seik ulozi par stotina miliona i naravno da ce se dovodit ovakvi igraci..al naravno imaju puno pravo i ljudi u parizu da gledaju ovakve igrace ko kaze da samo real i barca moraju kupovat najbolje..
Javier Pastore i Eden Hazard su igraci koji drze Francusku ligu. Medju najboljim na svijetu i jos ce se itekako cuti o njima! Kapa dole.
papak,kupio ga PSG to jeste tamo neki Seik za 50 miliona eura,klub ga je prodao njima,nije ne se on nista pitao a ni zalio plata mu je sigurno duplo veca.Lova pokrece danas sve burazeru.
Nevjerovatno da je Pastore na kraju zavrsio u PSGu. Ako me sjecanje dobro sluzi Barca i Real su ga htijeli. Lijepo je vidjeti kada igrac odbije takve velicine, pa izabere fudbal a ne pare. Dobar potez i zasluzena titula majstore.
Safet Sušić Pape -selektor BiH