Kvalifikacije za Ligu prvaka
0
Partizan deklasirao Škendiju 4:0
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanac jesam (istina mijesani roditelji) i vazda je u Sarajevu i Bosni bilo navijaca Partizana. Nemam pojma po kojoj bi osnovi za siptare navijo.
Makedonska, crnogorska i bosanska liga su boranije i njihovi kljubovi sluze za nabijanje gol razlike. Srbija i hrvatska nesto vrede na ovim prostorima. Ali realno.
Realno ljudi to je smjesno koja je razlika u kvalitetu, jos pritisak navijaca.Ipak nije bilo toliko izrazene mrznje i pogrdnih skandiranja kao sto sam mislio.Naravno, kao i na svakoj tekmi moras prozivati protivnika, ali u granicama pristojnosti, sem sporadicnih pokusaja vrijedjanja. PARTIZAN SAMPION! SRETNO ZELJO, NADAM SE POBJEDI VECERAS !
Jusufe (ili Dragutine kao što već neko reče); Goražde i X-Ray; Jako mi je žao što iz vas izbija mržnja, ili želja za omalovažavanjem drugih naroda. Dokazali ste u potpunosti da je vrijeme da posjetite prvo psihologa, pa onda psihijatra; jer ispoljavati mržnju i omalovažavanje - tek tako, bez razloga, prema jednom narodu je najblaže rečeno dokaz vaše isfrustriranosti.
Biko bi sramota da nisu pobijedili košpicare
Ima jos dosta Jusufa i Harisa,koji naviaju za Partizan i Zvezdu...mnogo,ali bas mnogo...djaba vam sam nacionalizam.
Kako ne kontate da je ovaj \"Jusuf\" neki Dragoljub ili Miladin.
@Jusufe tako cemo i tebe prebiti ovdje u B.Luci sa lijepim muslimanskim imenom Jusuf
ee jesu nekoga deklasirali -.-
\"To kupuju oni isti koji su isli sa grobarima na Zrinjski, a onda vrate se u svoj grad cisti. Dijelili su3binu sa facama, koje imaju Karadzica i mladicaa na majcama!\"
srboc.etni.cka agresija je nastavljena pobjedom partizana protiv golobradih albanaca, ocekujemo izvinjenje igraca partizana
Bolje je navijacima te zaostale skendije da ne dolaze na stadion u Skoplje. Spremaju se Srbi, Makedonci, Bugari Rumuni, Gorani, Grci da prebiju te siptare. a oni kao domacini u Skoplju hehe
http://www.youtube.com/watch?v=QrwnvLI1a2U
http://www.youtube.com/watch?v=6LJMZWo4UsU golovi.
Svaka čast svima. Potrebno je ukloniti neke mane uigranosti i bićemo još bolji. Šćepo pokazuje taj svoj skriveni talenat koga Stanojević pokušava izvuć iz njega. Eduardo je zver, ode on na zimu nažalost. Stojke ludak, Sale i Zvone su majstori...Navijači bez baklji?? Aksentijevic podmladak Partizana igra za selelkciju kadeta najbolji sinoc na terenu....
To onih grobara sto bi ti se krvi napili? Ma bravo. Samo napred!