Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogodio sam parove neki dan,Real negdje u turbe ubacio,laksi put do finala nikad niko nije imao. :)
@WilliamCostigan ma ko bi vama navijacima ugodio vi ne morate uopste da se sikerate ko protiv kogz igra vase je sad da nabavite kakve dobre meze i uzivate da navijate narsvno protiv Reala 🍻🍻🍻🍻😂😂😂😂
Ajde to sto dobiju uvijek lakseg ali kako je moguce da Real gotov uvijek igra drugu utakmicu kod kuce u polufinalu? I onda kazu nije namjesteno. Smijesno
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nova titula za bayern da se nesvadate
@saab2 tvrd orah ali taman je Bayern podbacio u ove 2 utakmice sa Benficom tako da ce sad vjerovatno odigrati onako kako ga svi znamo...vjerujem da ce proci..jos prvu igraju gostima taman da naprave dobar rezultat pa kuci pred svojima su najjaci...ma da ne treba misliti bice laganica ma da ko zna mozda ih i nabiju nemozes im nikad znati...ne znam kad su igrali zadnji put sa njima..
Dajte ovom "kraljevskom" smecu iz Madrida GOŠK umjesto Citija. Mater im pokosim...
Kako je ovaj Real svima trn u oku...ajde malo komentarisite drugi par...bavite se malo Barselonom i njenim igracima s "druge planete"...ne sjecam se da je Roma bila mali klub kad su bili sa Barselonom u grupi!
Pa sta reci,da nije smijesno bilo bi zalosno,iz godine u godinu se desaje,UEFADRID
Opet naštiman žrijeb. Imam prijatelja koji se razumije u fudbal. Kad je bio žrijeb za 1/4 finala, čovjek sve pogodi ko će s kim. Ovo je isto "pogodio". Ogadiše više ovaj fudbal štelama, korupcijom i parama.
@BosmalBoyy2 Volimo čokoladu?
SRETAN DAN ARMIJE SVIM GRAĐANIMA BOSNE I HERCEGOVINE !
aa u toku je i nagradna igra u bingu ko dode u dresu barce dobije dzaba jorgan xd
Mrtva Roma, zalutali Wolfsburg i nikakav ManC. I završiće fukare u finalu, ničim izazvane. Fuj, gadovi.
Jedino madridioti mogu reci da se Realu ne namjesta. Roma, Wolfsburg pa novajlija City kome je ovo prvo polufinale u historiji. Prethodnih godina su dobijali najlakše protivnike u prvoj knock out rundi , a pošto ove ne mogu se nadati Kupu ili Primeri mora ih UEFA do finala ispoštovati. Perez vam se mozda ne sviđa, ali frajer na pladnju donosi najlakše protivnike igračima na noge. Izvlačenje loptica je satira u kojoj samo neupućeni ne mogu predvidjet ishod.
prosle godine schalke, atletico, juventus, predprosle kad su osvojili schalke, dortmund, bayern i atletico. o cemu pricamo??
izgleda da je i Bayernu odzvonilo....
Dajte ne budite smijesni, cuj Real imao najlaksi put do finala i sl. Pa ljudi moji svi koji su dosli do polufinala su zasluzili! Jbt neki ovdje Real poistovjecuju kao neki klub koji dobija lake protivnike, de malo sagledajte drugu stranu, mozda je Manchester City najgore prosao!!! Dobio je najtrofejniji klub u LP, mozda je lakse sad Bayernu ili Athletic-u! Vazda se vrti to nesto kao Realu najlaksi zdrijeb. Ovo je LP i svi koji dodju do finala su zasluzeno dosli!
ti si lud haha cujes li ti sebe cc
Bayern uzima
poderi ih, roni !
RIP real madrid & atletiko 😁😁😁
Znaci opet finale Real-Atletico