Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel se kaže fan ili fen zona.. ili fæn... ?
Dzaba sve dokazali su da su gamad. Eto kulture i zemlja ljubavi tj Pariz grad ljubavi. Nacionalizam, rasizam itd ih obilježiše.
kakva ljubav, kakvi bakrači. navikano. sve je laž. i ona glupa knjiga "kako biti parižanka bilo kad, bilo gdje" je 💩
@lola3 kako ces to i citat? Sta si mislila? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Payet kriv
Ima li snimak kako bacaju vodeni top?
mjesto silom trebali su ih zasuti onim moljcima, bilo bi ucinkovitije i bez nasilja. za one policijske stricnjake ev im prijedlog da uzgajaju ose i pcele, korisno bi bilo a i uncikovito za ceranje demonstranata.
ima ljudi koji su alergicni na ubode insekata.mogu da umru od toga. nije ucinkovito.
...djeco, djeco...a maniri i kućno vaspitanje?
nikad gore i neorganizovanije prvenstvo... gamad francuska pogana
@Shahbaz nije svijet isti ko 98
@<!-- Sjećam se 1998. kada su njemački huligani teško povrijedili jednog francuskog policajca koji je završio u komi, tada je se ta vijest vrtila na svim kanalima i to je bila najstrašnija vijest u zadnjih par mjeseci, čak su neki te huligane poredili sa Hitlerom jer nije bilo goreg zločina tada. A danas? Za nas su ti neredi na europskom postali sitnica jer non stop neko na svijetu strada zbog terorizma, i huligani nisu uzbudljivi više jer je bilo već iks nereda na tom prvenstvu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa sto to?