Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi sunarodnjace dobrijeh bosnjanin sasa nema veze za sinocnji autogol, i vece igracke velicine su postizale autogolove, ono nije sramota i nista ti ne zamjeramo, ti si uvijek posteno i casno nosio dres sa drzavnim grbom. Sta god bilo u tvojoj daljnjoj karijeri zelim da igras i da se obezbjedis finansijski za tebe i tvoju obitelj. Sretno i sve najbolje i uvijek cu podrzavati repku bilo da gubite ili pobjedjujete jer bosna se voli
IGRAJTE MOMCI, NEMA VEZE ZBOG PORAZA U ŠVICARSKOJ ! VOLIM TE BOSNO !
@@lepi_laza Možel ovako:Kad se sretnemo sutra da ja tebi ispalim jedan NEPOSTOJEĆI metak kalibra 7,62 iz svog NEPOSTOJEĆEG kalašnjikova ili bole cijeli NEPOSTIJEĆI rafal(30 metaka 7,62mm u okviru) pa da vidimo hoćeš li ti postojati od tog nepostojanja s.e.s.t.r.i.c .u ti VUČIJAČKU j.e.be.m
Zahvaljujući majstoru Papcu doživjeli smo još jedan fantastičan poraz.Stalno se mijenjaju okolnosti a samo je jedna konstanta a zove se poraz BiH.Nekad je kriv Pape zbog glupoće,nekada Misimović nekada Džeko ali neminovni poraz je siguran.
Ma hajde Saša..ne brini za posao..možeš igrati i za brazil :))) ovo je šala naravno :))) al ruku na srce..pored ronaldinha hulka neymara i ostalih napadaca brazila..sinošnja 2 lijeva beka su postigli golove za brazil :)))< plus..mozemo biti ponosni na nasu repku..ipak smo mi sinoc dali vise golova hehehe :)))
sale ljudina i igračina
naspram onome sta je covjek ucinio za svoju reprezentaciju, bilo mi nehumano zamjerit mu zbog autogola, koji prakticki se svakom moze dogoditi...inace odigrao je odlicnu partiju, i odbrana je bila na nivouu svoga zadatka.. Sale sve najljepse ubuduce ti zelim i ne zaboravi tvoja BiH je uz tebe...
Za one koji ne znaju : Sasa je debitovao 11. Oktobra 2002 protiv Njemacke. A to je prije skoro 10 GODINA. Fala Sasa za sve. Ono sinoc ti niko ne smije zamjeriti.
safet sasa pape
saša majstore Bosna te voli zato što si pošten momak koji svoj posao korektno radi bilo da je reprezentacija,klub. želim ti puno sreće u škotskoj i potrudi se da produžiš ugovor a vjerujem da si dosada osigurao egzistenciju. samo igraj biće premija poslije svjetskog prvenstva.
Sasa Zmaju !
to ti pokusavas pokazat da postoji bosanski jezik sto kazes \"dobrijeh bosnjanin\" ? E ne ne prijatelju ne ide to tako
Sale majstor ;) sve ti je oprošteno haveru
hajde bola sasha sta se brines. fine si pare sinoc uzeo na pobjedi brazila.