Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi bice ti bolje kao odskocna daska
Sve je do menadzera. Pa Modric je svojevremeno prodan u Real u sezoni u kojoj uopste nije dobro igrao za Totenhem. Milan treba jakog menadzera i bolju reklamu, a to sto ne daje dovoljno golova, futbal je tim od 11 igraca i ne moze on sam da je plasira do jedanaesterca. Ako moze da blista u nasoj reprezentaiji uz solidnan vezni red, znaci da u sadasnjem klubu nesto ne stima
Hahahahahahaha, Modrić nije dobro igrao u Totanhamu a Alex Ferguson te godine izjavio da je po njemu Modrić najbolji nogometaš premjershipa. Uspoređivanje Modrića i igrača koji vrijedi 200k eura, to mogu samo kompleksi.
@idesh - neosporan je kvalitet Modrica, ali pricamo o momentu transfera i uticaju menadzera na cijeli ispod price.. Pa te godine mu je Dzeko zabio 4 gola, a on sam je uz respekt Dzeki cestitao za isto.
Nema lik menadzera da ga uliva u veci klub, to je jasno k'o dan. Pa hajmo biti realni. Ko je od nasih BH igraca imao nekog dobrog menadzera?? Ovaj Dzekin je obicni ventil, jedino je njega utopio u City a i to ne bi mogao da Edin nije razvaljivao!!
ma daj ne 💩... on ide svake Sezone negdje i opet iz nepoznatih razloga završi u CESSNI... NAŽALOST...
On mora negdje otici, najbolje godine provodi u nizem rangu takmicenja i time sebi obara cijenu, pa valjda je to jasno. On bi u Njemackoj i Engleskoj postao zvijezda ali i Grcka je dobra u poredjenju sa Serie B. Dugo se vec prica o transferu, trebao bi to vec jednom odraditi
Stopama Muslimovica :) iako je on za nesto vise, bar toliko pokazuje igrajuci za repku, mozda mu samo fali malo motiva
Tko ga kupi uzeo je sebi u tim pravu radilicu i pozrtvovanoga igraca steta samo da u Grcku ode...
Brat zasluzuje vise 💪💪💪