Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt genocidnom izraelu SLOBODNA PALESTINA
prva stvar je da ljudi koji zive u BiH nebi trebali iz postovanja napisati nikad nista protiv Barcelone. Uzmite malo pa se informisite koji je jedini klub koji je pomagao direktno Sarajevo u najtezim trenucima rata. Jos i danas se igra teniski turnir u cast prijateljstva 2 grada. Kome nije poznato, FC Barcelona je svojim sredstvim od skoro 25 mil dolara obnovila Sarajevsko porodiliste, a otvorio ga je direktno Joan Laporta, tadasnji predsjednik FC Barcelona. Sto se tice same ove situacije radi se o izraelskom vojniku koji je bio zatvorenik i koji je nakon izlaska iz Palestinskog zatvora izrazio zelju da gleda utakmicu Barcelone, poslao pismo FC Barcelona i dobio ulaznicu za utakmicu, bez ikakve politicke price. Dakle, braca Palestinci imaju pravo da ne pristanu na tu utakmicu i pale dresove al mi, Bosanci, bi trebali biti zahvalni na onome sto je Barca u ratu, a i poslije njega, uradila za BiH. Oni koji mrze Barcu eto jos malo hrane kojom se mogu trovati.
i mi onda gotivimo mesija i ekipu barce ...ja sam bio vatreni postovalac mesija i navijač barce ,ali sve je palo u vodu kad su pozvali cifutsku vojsku na stadion fol ranjenike njihove ..e .j.e.bbbbb.....eeee..m ja tu barcelonu veliku
iskreno, nisu govna ovi ili oni nego su ista govna, bukvalno. baš kao i mi Jugovići. sve budala do budale.
izrael ih ubija i progoni ih iz njihove zemlje, krade im zemlju, siluje, izgladnjuje i ti ocekujes da oni igraju zajedno, i govoris da su isti, nikad nece biti isti... isto kao da poredish Hitlera i sve one zrtvre koje je on pobio u 2 svjetskom ratu. nisi normalan.
Pa njih je nemoguce pomirit, isto k'o i Balkance
uhljupi cifutski