Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno više para za tebe treba dati, ali svakako gdje god odeš tebi ce se vrijednost povećavati jer vrijediš!
Vrijedi ovaj momak mnogo vise....super napadac i tvoje vrijeme je doslo.....
nemoj na siciliju najebat ces ne odigras li jednu utakmicu pljackat cete svaki dan hah
Kad ce Tino u Inter za 5 miliona?
Milanče legendo, vrijediš mnogo više, imaš moju podršku... Palermo je samo odskočna daska za dalje, ali ne daj da ti malverzanti kroje sudbinu. U se i u svoje kljuse i samo jako!
@useraccount solidan špic, sa dobrim "playmakerom" pravi golgeter... Ala Crouch. Možeš ga pljuvati, ali dečko je pokazao da svoje prilike zna da iskoristi.
Smiješno, jadno, žalosno, bijedno. Pa Milan da je englez, francuz, njemac ili brazilac vrijedio bi sada najmanje 50 miliona eura, Milane ne idi ispod 10 miliona eura nigdje!
sudeći prema zadnjoj rečenici članka..Đurić prelazi iz Palerma u Palermo..hvala klix po ko zna koji put! :*
nevjerovatne greske, pa ja napisem recenicu tj ovaj komentar pa ga pregledam, a oni objave clanak bez da ga prekontrolisu..
@saltcity_tz a da si još plaćen za to..pa gdje bi ti bio kraj ? :') :')