Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar malac. Najbolji je bio kada je imao 18 godina.
e moj ovan, ocu reci oven ti si nekad bio dobar igrac
Super je bio dok je bio u Liverpoolu. Pošto mi je Liverpool inače najdraži tim, bilo mi je bezveze kad je otišao u Real madrid. Tamo je propao.
Ownen je najbolji \"goldzija\" u zadnjih 25-30 godina, bez ikakve rasprave. Steta je sto su mu povrijede prakticno unistile karijeru.
Igrac kojem su povrede \'dohakale\' nije skandal boy ili ufurani kao sto je Shrek(Rooney) koji sad daje golove samo iz penala...Sjetite se Owena dok se nije povrijedio...davao covjek skoro 2 gola po utakmici i po pravilu otisao u veliki klub a tamo propadaju samo najveci!!!
Cuj nije previše slavio, a na slici samo što nije poletio. xaxaxaxaxax