Želi dokazati da je u formi
0
Owen Hargreaves preko YouTubea traži novi klub
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga golema, sta bi od onakvog cojeka...
onaj henes iz bayerna je takav mahalac, isti delboy :D prodao hargvejsa za 25mil.eura a doveo riberya za taj isti novac :D pa to je potez desetljeca u evropskom fudbalu
Oj kad se sjetim prije par godina kad sam na teletekstu procitao da ga Bayern prodaje Manchesteru ako se dobro sjecam za 20 i nesta miliona nisam mogao da se ne valjam od smijeha. Kad fakat, Ferguson ga kupi, bog samo zna sta ga je tada natjeralo na taj potez jer i u Bayernu je bio duze povrijedjen nego Ribery i Robben zajedno.
bi li htio igrati za moju ekipu na tefericu... Prva nagrada 2000 KM, janje peceno i 2 gajbe Premingera... Owene odg, nemoj zaj.
Ko je radio ili probao raditi ove vjezbe zna kako je ovo veoma zahtjevan kompleks vjezbi. Vidi se da je izuzetno fizicki spreman, a da li je takticki...?
stvarno tako dobar igrac!!! steta sto je imo problema s povredama ali mislim da moze opet igrati na vrhunskom nivou!!! evo nek dodje u ZELJU vrata su mu otvorena!
@horde dismr Zabijali ti fudbaleri i stručni štab FK Sarajevo mami viršle u č.m.a.r. na \"TUDŽEM\" stadionu.. mamu ti nepismenu h.e.b.e.m..
@sadas, kako to zboriš nepravopisno kaže se, nek dođe u Želja.. na tuljumbu s juga drito od lorda Tice od Peći..
nek dodje u zelju ha ya
Ne zna loptu da uhvati... Medicinka na prsa - mora da je bolilo!
Vidi me mama dobar sam drama