Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota gdje treniraju...
Šta reći? Žalosno, da 17. godina poslije rata ova zemlja nema normalan stadion. Želimo da naši mladi momci iz evropskih klubova igraju za BiH, a gdje da treniraju i igraju? Nije ovo krivica samo Saveza, ovo je sramota svih nas koji sve ove godine uporno šutimo na sve što se dešava u ovoj zemlji. BTW, Sretno Zmajevi!
Katstrofa teren, nemoze se vako pripremati
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
pa kakve su ovo boje na ovom videu, Bog te....... pa ko da je Nokiom 3410 snimano..... :(
Pripreme za Iduću domaću utakmicu će biti u Zenici na novom trening centru, ovaj put nisu mogli jer su se završavali unutrašnji poslovi, struja, keramika i namještaj. Teren kao teren je spreman zajedno sa tribinama, ostale su dakle samo sitnice.
srbi su opančarski vlasi i trebaju u svoju ciganiju istočno od drine
Teren inace nije los,to sto ga je kisa zeznula .. Boze moj,i dosta bolje i vece evropske stadione je zeznula .. Tako da ne laprdajte previse.. Sretno nasim..
Svaki trening na ovom "'terenu''bolje reci oranici koju je kisa dobro natopila je rizik za povredu nasih igraca.Koje pripreme ovo je patnja i trenera i igraca.Sto ministarstava pa medju njima i ministarstvo za sport i kulturu za 17 godina nije u stanju napraviti teren 100 x70 za ovakve stvari .Cudimo se sto pojedinci odose igrat za druge repke pa treba i razumiti isto kad covjek posle jakuzija ode da se kupa u banjici e tako i ovi nasi mladici .Sramota .Politika i vlast svukli su i ovo malo drzave sto je ostalo u potok.Sretno Zmajevi u petak jedini Vi nam mozete donijeti radost i da zaboravimo svakodnevnicu.
sto ne trenirate u zenici kad susicu ti i tvoji prodani puleni izjavljujete u medijima da volite igrati u zenici,gdje ima u svjetu da glavne utakmice repka neigra u glavnom gradu drzave,pa po nasim igracima hrvati su sad protiv srbije trebali igrati u osjeku a ne u glav nom gradu zagrebu
pa i bolje moroni jer je i slican teren u Zenici... Kod vas sve u kontru :S
sta ba hocete , teren ko teren nije ni onaj stadion u Zenici puno bolji , pa Ronaldo rukama cupo travu :))) Ovde trava pravo utabana
Nadrealisti su igrali hrkljusa na boljem terenu
Osjećam da će Pjanić da igra, a kad sam pročitao da je imao lagani trening - kao da me sunce ogrijalo. http://sport24.ba/index.php/arhivavijesti21/item/670-osvoji-dres-sal-i-zastavu-bih
Sta bi od onog trening kampa u Zenici, pa se opet mora trenirati na krompiristu?
nadam se da je ovaj gore u pravu al sumnjam da ce igrati Pjanic. a sto se tice stadiona mogli su negdje i pokraj zeljeznice, nije nista losije a i blizu je. pa postoji i grbavica ili kosevo a ne u Hrasnicu....al vako je blize do panere.
JOJ RUZNIH DRESOVA I TRENERKI ????? HOCE LI SE NEKO NAPOKON SJETITI PA UZETI ADIDAS ????? BOJE ODVRATNE, DRESOVI I TRENERKE GADNE, FUJ !!!!