Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije moderniji od bilinog polja jarane moj
JARANE MOJ NIDZE NEMA STADIJON KO U ZENICU
Edebilu: Ono kao protiv Albanije ili Italije, zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Guli se boja na reflektorima, moraju premazati to hehe
Uopšte nemam lijep osjećaj kada pogledam ovaj stadion.. nisam siguran ali mislim da smo ovdje igrali prije 15-ak godina, kada smo izgubili 4:1. I tada je bilo euforije, poveli smo a onda katastrofa... Možda se sada okrene sreća u našu korist, ipak imamo pozitivan omjer s belgijancima :) Kako god sretno Zmajevi!
Sve je to fino i lijepo opisano, samo je steta sto ce nasi zmajevi izgubiti. Ljudi budimo realni nismo mi jos sazreli za Eura. Malo pretjerujemo kad su u pitanju zmajevi, nismo mi jos taj rang dosegli. Sretno Zmajevi!!!
TREBA VAKO NAKOŠEVU NAPRAVIT JARANE MOJ
Evo probudio sam se ranije zbog lijepog sna. Sanjao sam kako Pjanic zabija sa 30 metara iz slobodnjaka za konacnih 1:0.
Lijep stadion.
ta je ba ovo ba vako staro ba? treba ba ovo dovest ba na koševo ba da ih žohari isprepadaju ba u svlačionici....ba
Lijepo će , ako Bog da, izgledati naši golovi na ovom stadionu !!!
Ljepše naše "Bilino polje "... Sretno Zmajevi !!!
GODINA 2021: VLAŠKA CRJEVA VISE SA GRANE ...TRULJA SE OSJETI BAŠ BAŠ A NAROD SKUPLJA DRŠKOM OD KIŠOBRANA BOC-BOC HAHAHA ŠTA BI ANDRIĆ REKO DA JE ŽIV?
Da na, bude sretan i berićetan !!!
GODINA 2021: VLAŠKA CRJEVA VISE SA GRANE ...TRULJA SE OSJETI BAŠ BAŠ A NAROD SKUPLJA DRŠKOM OD KIŠOBRANA BOC-BOC HAHAHA ŠTA BI ANDRIĆ REKO DA JE ŽIV?
ALIJA NISAM TE VOLIO AL TE VOLIM JER SI ČETNIKE ZABOLIO. JEDVA ČEKAM ULICU ALIJE IZETBEGOVIĆA
Embargo !!!
bojkot hrvatica! karajmo domaće!
drama