Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja se tocena sluzi?
Da sam blize Sarajevu,dosao bih i spavao tu.Idemo Hrvati gazite male Brazilce !!!
bice to najveca alkoholicarska zona u sarajevu
čuj zmajevo gnijezdo. Dali mi mozemo smisliti nesto svoje za reprezentaciju. Navijači nam se zovu BH fanaticosi, sto smo vidjeli od juznoamerikanaca. Zmajevi, zmajevo gnijezdo smo prepisali od brucea leea i kineza. Dajte ljudi malo orginalnosti.
dajte neki cjenovnik pića , da ne dolazim beze ako je piva preskupa ...
Marina Duletić, portparol navijače zone "Zmajevo gnijezdo - Bh. corner". -------------------------------------------------------------------- KO OVDJE UZIMA LOVU, TACNIJE KO JE OVDJE DOBIO DOZVOLU ZA OVO?
sa srecom bilo da se u njemu gledaju lijepi potezi i slave pobjede reprezentacije
Al ce biti pakleno pod ovim satorom...
dzaba kad je slaba ekipa BiH.....mislim obicna ekipa nista specijal......jedini igrac koji je ono TOP mozda i World Class je Miralem Pjanic.....daleko najbolji i pravi playmaker..... sve ostalo je giggi miggii.....a onaj Dzeko spor ***te nemere on na SP...a ruzan ko pomoc...pravi getanin!
Napusis nam se kite
Šta rekoše iz BHRT-a?