Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budi miran srbine-smrdine !! dosao si na bosanski portal a ne na neki tvoj shumski, :)). pitaj nanu ko je nakacio pa ti je rodila mamicu! neki turski kamiondzija na proputovanju u tranzitu, :ppp
da vas *ebo i usanovic, cigani ,da bog da vam za tabuta trebalo...
Poturice, sta vam je sad Subotic kriv pa ga spominjete na ovoj temi?
to ih je UEFA \'nazilagu\' za nominaciju onog kretena kao moguceg sekretara. Zivila UEFA!! => Smrt savezu
Ha, ha, ... pa ko jos nasijeda na ove gluposti. Pa taj mec nikad i nije bio zakazan, vec je to NSBiH prizeljkivao. Pa naravno da sa korumpirasima nece igrati.
ne znaju ni oni. bacili bombu od vijesti.
jel susret otkazan ili odgodjen, zbunjuje me tekst xD
sMO VI IGRATE SA NOVINARIMA I NEKO REPKOM KOJOM NIKO NIKAD NIJE CUO HAHAHAHAHAAHAH
Cuj otkazan???Bas me cudi!!!
JOJ SUBOTIĆA PROSUO NAŠ DŽEKO KO LJESU, A MISIMOVIĆ POSLO IZDAJNIKU PIZDURINU SUBOTIĆA DA PASE TRAVU, PA JE SUBODIĆ IZDAJNIK ŽUTI KARTON POPIO!!! ;-) DŽEKO ZAĆERO DVA PRIMJERKA IZDAJNIKU SUBOTIĆU!!! ;-) HVAL BOGU ŠTO SUBOTIĆ NE IGRA ZA BOSNU I HERCEGOVINU, PROLAZE GA SVI KO MALO DIJETE!!! SAFET NADAREVIĆ JE ZA NJEGA STOPER-TATA-MATA! ;-)
@ konji: ne bi se slozio !! DZEKO je dortmundu DVA komada zabio.. onoj ljigi suboticu, hehehhehe... TO DZEKO CARE !! :)
tctctctc apsolutno se slazzem.. svako tu ima svoj interes ha ja
ZIVJELA NAM BOSNA I HERCEGOVINA !!!!
Dzeko je kralj opet ga Dortmundu zabi! Respect
ovo je usanovic opet nesto ukenjo,majko draga Fukara