Uključujući i najvrednije
10

Osveta bijesne bivše supruge: Prodaje šampionske stvari Argentine sa SP-a u Kataru

D. P.
Yesica s kupcem dresa (Foto: Instagram)
Yesica s kupcem dresa (Foto: Instagram)
Yesica Frias, sada već bivša supruga šampiona svijeta Exequiela Palaciosa, odlučila je iz bijesa prodati sve šampionske stvari sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

Palacios (25) osvojio je titulu na Svjetskom prvenstvu u Kataru s reprezentacijom Argentine te je najvrijednije stvari poklonio svojoj supruzi Yesici Frias s kojom je bio u braku od 2021. godine.

Međutim, par se nedavno razveo, a ogorčena supruga odlučila je staviti na prodaju sve vrijedne stvari uključujući čak i zlatnu medalju koju je njen suprug osvojio, najvažniju u svijetu nogometa. Također, na prodaju ide i dres u kojem je postao prvak svijeta.

Par se upoznao 2018. godine, a vjenčao tri godine kasnije. No, početkom 2024. nogometaš Bayer Leverkusena se rastao od supruge koja je sada obrazložila svoj postupak.

Naime, Yesica prodaje sve stvari argentinskog nogometaša jer je on odbio da joj daje novac neophodan kako bi ostala živjeti u stanu i kako bi podmirila sve troškove života.

Bivša Palaciosova supruga već je prodala njegov dres iz finala Svjetskog prvenstva i objavila je fotografiju sa sretnim kupcem.

"Kupac prvog dresa, jedna kirija manje", objavila je Yesica Frias i privukla veliku pažnju svjetskih medija, a onda i objasnila: "Prodat ću sve dresove koje imam i medalju svjetskog šampiona kako bih platila stan".

Inače, Palacios je karijeru počeo u River Plateu iz čijih je redova 2020. godine stigao u Bayer Leverkusen, gdje još igra. Za reprezentaciju Argentine upisao je 28 nastupa.