Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ABD ove sezone Liga prvaka je nasa, uz pojacanja u dobrani (Adil Rami, Leighton Baines) u januaru niko nam ne moze nista. Neuer nam ne treba, imamo mi novog Kahna a on se zove Thomas Kraft. BAYERN4EVER
pa dajte vise dokad nas mislite zaj.eb.avat. pa niste u stanju tekst napisat kako treba nema sanse. nije bayer, nego bayern. to su dva kluba, jedan iz leverkusena drugi iz munchena. pa vi ste najnepismeniji portal na svijetu. ustvari, najnepismeniji medijski servis na svijetu. ni na jednom drugom portalu nikad nema pravopisnih gresaka. a kod vas 80% tekstova ima greske.