Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Torpedista je vanbracno dijete Amara zato je isfrustriran Zeljom i Babom
pun stadion prati se dole fudbal
Ma garant Svabo nesto nastimao...
Cijeli dan čekam ovu vijest! HVALA KLIX
Brko dragi znas li ti za poraz.Ljubi te brat haj na Kosevo nek pitari osjete kako je kad osvojis prvenstvo kad im je vec za duplu krunu kasno. Ibrakovic im obecao al izradio ih :(
Okrunitice se 5-tim mjestom :D
E vi sto pljujete Amara molim vas kanite se Klixa. Covjek je nas Bosanac i trebamo ga podrzavat na svaki nacin. Ne mora znaciti ako je bio trener Zeljeznicara da sad svi pitari i ostali trebaju da ga pljuju. Imajte malo respekta, nema puno ljudi iz nase drzave da su uspjesni treneri.
vodi ga kuci hebo te on
konjska glava
al osvaja gdje god dođe, pokušajte s brkom mozda vam se posjeći da osvojite titulu
hebo vas brko u dupe dosadno