Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba da sponzoriraju, jer je onaj bh telekom toliko nesposoban da je to cudo. zivi preko ledja patriota koji nece da promjeni mrezu zbog nekog inata. al doci ce valjda i nama nekad iz guzice u glavu...
@rijeka LIŠTICA kad kažeš pare vjerovatno misliš na Novce.
ja teorija zavjere, jes dobar majke ti???
E sutra sam korisnik usluga eroneta
odlično..nije bitno kako se zove liga,sponzori se mijenjaju, bitno se da se fudbal razvija.
Samo vi konzumirajte,,,,nab.ijem vas
E Listice,Listice,pa da nije nas ne bi bilo ni tih vasih para,ko konzumira te produkte,jadu jadni,ima da nam stope ljubis...
A mi uvijek nađemo način kako da vam uzmemo pare :D Uživajte u prefiksu HT, a mi ćemo u parama, pošteno :D
Ja sam za ! :D
Kako će to podnijeti \"bošnjani\" da im ispred 1. nogometne lige stoji prefiks HRVATSKE TELEKOMUNIKACIJE....??????????????? MALO NAS JE AL SU U NAS PARE!
I moja ce majka biti sponzor-uša, javite se ko hoce gratis da je odere, dok nije pocela liga...
eronet tuži lopove iz nsbih za cca. milijun KM i zato je Osim došao
eronet da je pametan ne bi imao nikakvog posla sa ovim lopovima jer su ovi ljudi bili sponzori reprezentaciji i na hinjski nacin su otjerani da bi ciro i jos neki u savezu uzeli pare od bhtelecoma.
moj prijedlog da se Torpedu daju free dopune eroneta sarajevo \"HEJ, HEJ\"!!!
prviiiiiiiiiiiiiiiii