Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako je bitno da se ozvaniči pravilo da se Zrinjskom na svakoj utakmici mora dosuditi penal, kako bi se izbjegla majorizacija. Onda će sve ići lakše.
stace onaj salem prolic ba Krme debelo
Svaka čast za komentar od inter1! Potpuno se slažem. Debeli lopov Salem se svugdje uvlači! Za suspenziju je najviše kriv Čolaković i Dominković jer su korumpirani i nisu se znali dogovorit sa FSRS!(pod uslovom da u FSRS imaju dopuštenje od Mileta da se dogovore)
@OBILIC Pa ti nemozes bez Sarajeva i Bosne. Pa ti ratujes junacino na svim frontovima. Mlatis jos uvijek tim buzdovanom cupavim , a bogami vidi se i napredak. Drago mi je da volis Bosnu i da je cesto posjecujes , jer nam je cast da takva junacina sa takvim buzdovanom kakav ti imas boravi na ovim prostorima. Javi se bolan cesce , pravo te pozelimo i pravo nam zafalis...S ljubavlju zizi
pa nema tu sta, cuj ako hocemo da se takmicimo treba usvojiti..... treba im jednostavno reci sta ih CEKA ako NE usvoje, nece napustiti prostorije dok ih ne usvoje,, idioti jednii pa nije im to babovina pa da rade sta hoce,, ja boze zacuvaj ovih zakona u drzavi , nema zakona koji stiti interese Drzave i naroda kako treba sve je to nesto ako ovi nece onda to ne moze i gotovo.. *ebali ih različiti interesi svak svoje ganja.......
SALEM PROLIC JE POSTENIJI OD IVICE OSIMA
Nema komentara za večerašnju utakmicu koju prenosi TV1 a prenosi baho. napomena: utakmicu Real- Barsa prenosi i ZDF i ko ne moze gledati utakmicu , kao ja , a da mu baho ne prenosi moze slobodno na ZDF-u bez problema pogledati.
Savjet za Švabu-prijateljski:Da ode kod bizona u Banja Luku i da sa njim priča.Ako on kaže može,onda bi i moglo.Naravno teško je Švabi da se spušta na taj nivo,ali onaj bolesnik bi bio počašćen da mu takva veličina dođe na noge i da tako otkravi papka,drugačije neće ići
Riknuce Osim dok oni ovo zdogovore !
@ Živko pa još Jošilo,kud će veći retardinjo od tebe...pokakam ti se na komentar....................
Mogu se sastajati do prekosutra, ali nema novog Statuta sa jednim predsjednikom! Samo kakva je teritorijalno-političko ustrojstvo BiH.
joj kad svabo pocinje pricati to je uzivanje slusati , ma svabo je bog najveca legenda svih vremena
hal ba sta vam je svabo je tuj , ne smije njemu niko sad rijeci da progovori
Dragi Svabo, da nam jos dugo godina budes ziv i zdrav i da smognes snage da ovoj zatucanoj stoki otvori oci !!! Ako iko moze, onda mozes ti! Covjek sa najvecim autoritetom na ovim prostorima, koji zasluzuje samo respekt za sve ono sto je uradio, radi i predstavlja. Ko je to s ovih prostora razvalio jednu Spaniju i Argentinu na jednom SP? Da smo prosli one penale, popusile bi ga i \"Svabe\" u finalu - garant :)
MI IMAMO BOGA SVOGA I NA KLUPI SINA NJEGOVOGA!!!
buhahahahjahaja saleme ooo saleme
hvala TV1 za prenos utakmice Real - Barcelona