Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota na šta je spao nekada ugledni klub... DAJTE LJUDIMA PARE I MIRNA BOSNA!!! HA JA :)
Sasvim normalno,nebi ni ja potpisala
Piiiiipppiiiiiii piiiiiiiiiilka hahaahhaahahaah
pa dje su hrenovke
fakat ovo ima samo u BiH nije ni cudo sto nam je sve u qurcu i drzava i fudbal i ljudi i sve.Popises sa igracima ugovor,sve se dogovoris i onda nakon 6 mjeseci trazis neko reprogamiranje,dolaze ucjene,suspenzije itd. svojih vlastitih igraca od kojih trazis da se bore za prvaka ili da izadju u evropu.Pa stvarno covijek nezna sta bi da se smije ili place.Kod nas vazda neka socijala.prevara,samo ti potpisi sve ce biti a kod dodje na naplatu e hajmo se dogovarati.Boze sacuvaj.
ludi za poli salamom
mi smo divovi i salamom...
http://www.youtube.com/watch?v=bdunbUPIyig&feature=related HZ1987
Samo idite ima ko igrati...Ova mladja ekipa cak je i bolja od ovih nabrojanih izuzev sto mi je zao samo Torlaka!!! MISLIM SAD SMO JACI VIDJET CETE!!!
Samo idite ima ko igrati...Ova mladja ekipa cak je i bolja od ovih nabrojanih izuzev sto mi je zao samo Torlaka!!! MISLIM SAD SMO JACI VIDJET CETE!!!
vi ste DIVOVSKE VIRSLE
Znaci, svima vama, koji se pravite ludi ii vama koji ste huligani preko tastature..N*A*J*E*B*E*M V*A*M *S*E MAMICA !!!
marš u sanđžak stoko bordo boje
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
U Bosanskom fudbalu je najveci kriminal, vidis idota hoce da otmu igracima pare, podrska igracima ma mozete uvjek pronaci klub kao sto je propali klub Sarajevo.
pa sta misle ti iz upravE?? da ce neko besplatno igrati?? dosta sto su jeli virsle sad im nece da ipsplate ostatak dugova? sramota bgm, sad ce se raspasti FKS ko i savez ...
Ma koji velez, vi vazda nesto pricate o nepravdama ucinjenim nad vama, a maltretiraju vas kako hoce i umiju, pa mene bi bilo stid gledat zrinjskom u ledja, jos igraju na vasem stadionu, pa vi ste bruka i sramota