Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjece sto si ti dosadan ajde dolazi da tim dam para da hodas i ispijas kafe idi si bolan kupi zivot kad ga nemas... nerviras me idi u P...U M......U
Medju kljucne igrace nije usao Wesley Sneijder. Koji g\'upani pisu ovakve clanke?
Ako je Kamerun favorit u ovoj grupi ja sam princ od Monaka!!! Koji ste imbeci.li vi sa sa-x to je strasno.... Kamerun ce u ovoj grupi biti ubjedljivo zadnji!
jadne baljije, sta ce oni od muke?
Onaj idiot na nasoj kluypi nema pojma od nogometa, ceka 70 minuta da napravi izmjenu....svaki primljeni gol jedna izmjena?! Ekipa u napadu je bila nikakva, a trebalo je 78 minuta da bi usao Muslimovic???? Svaka cast BHFanaticosi -- vjecni gubitnici!!!
Da je onaj feder Ibrahimovic igrao za BiH, Bosna bi bila sampion svijeta !