Pred susret sa Modričom
0
Optimizam u Nogometnom klubu Čelik
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed likče robija je uz tebe
Čelik i Sloboda će i sljedeće god igrati u Premier ligi, ispada Modriča i Travnik 100 % Forza Čelik
realno jeste primitivno ali i istinito...ili sloboda ili celik napustaju
Gospodin koji se predstavio sa Kvrrc - SVAKA CAST. Mislim da upravo na ovaj nacin treba postupati sa nepismenim primitivcima - sprdati se s njima. Pozdrav sa Pala!
I dok spavam, tebe sanjam, samo ti si u srcu mom. Sa tobom tuga, sa tobom sreća, sa tobom život svoj ja preživjet ću... Čelik ale,ale,ale SAMO ČELIK!!! Crknite ljubomorni
Dragi čitatelji, upravo svjedočimo dvojici primitivaca koji ocjenjuju i vrijeđaju ljude koje ne poznaju prema klubu za koji navijaju. Pratite komentare, postat će samo zanimljivije.
ha ja mamicu ti j...em ja
idi te kuci p!ck3 sa juga zenica celik liga je druga