Tuzla, ipak, dobila premijerligaša
0
Olimpic proljetne utakmice igra na Tušnju
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rodjeni sam Tuzlak i sto se mene tice Olimpic je dobrodosao u grad.
Navijamo za Slobodu, i čekamo želju i veleža buhahahaa
ovo je toliko glup potez što olimpic igra u tuzli da prosto nemogu da vjerujem da je ovo ideja nijaza gracića...
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
zasto manijaci nisu bili u rijeci juce???zasto red barby ne posjecuje prijateljske(osim vam bratskog kluba selje),zasto nisu bili na blatu protiv sirokog???zar vi niste veliki navijaci,koji idu svugdje,prate svoj klub bilo gdje,a svi ostali(po vama)ne idu,se ljaci,skut ori,sta jos ne???vi ste obicne pi cki ce,znate to!!!
ja smjehotresa bosanskog i ovog mutanta što se klubom zove.kako će se to raspast ko što se i sastalo i sklepalo s kolca i konopca.za par godina.šparta taj gracić ove nesretnike što moraju trenirat i igrat kod njega,kako mu padne na pamet Olimpic-hahahahahahah...
FUCARE SU UZ OLIMPIC!!! :D XD
Tuzlaci bi rado gledali dobar fudbal , ali da nije u pitanju liga šabanija, za koju je odavno opao interes. Ne bih više da filozofiram ali neka olimPIK pređe na PIK.ba, jer tu raja svašta nudi.
jel ovo ispade sarajevski tim iz gorazda igra u tuzli ... ovo je bosna ... ovo je bosna
sada me ne cudi sto je odlucio bjezati iz svog grada. Mogu reci da sam isprepadan sta nam papci od grada rade.
Novi nacelnik Efendic mu podigao dazbine za 300 % oko 1500 KM po utakmici a trening 1000 KM,nema Olimpica u budjetima grada,opštine i kantona. Jedini premijerligas opštine je iz tih razloga napustio grad.Gracic ne zeli o tome pricati ali ovo je sramota za sviju.Zelim mu sve najbolje i da uspije u svim svojim namjerama.
Otoka nije u njihovom vlasnistvu, shvatate li to? Da njih jedan trening prve ekipe kosta 400KM, Shvatate li da je nekada bio Olimpik, ali posto je ovo Bosna, sve se moze, tako i mijenjaju ime da bi nesto prekrili, da bi nesto smutili, ali posto je to samo jedno slovo niko ne primijeti, i bio je ja mislim i Olypmic, 3x su mijenjali ime.. ali to niko nije bas uocio, u tome je fol, moze mu se. A sad kakvesu koristi, to samo oni znaju.
Nek' dodju u Jajce!
Ovdje su u pitanju neke mucke garant kad je ovaj navalio toliko da ide iz Sarajeva. Pitari evo prilike da se uvalite na Otoku em je fakat dobra lokacija em etadion manji tako da necete vazda pred praznim tribinama igrat, ugodjaj znatno ljepsi ;)
ne kontam jos uvijek! zasto su napustili Otoku kad su je tek napravili?
Kao građanin Sarajeva a navijač Veleža mislim da je Olimpicu odlazak iz grada najbolje rješenje ,dosta su ovdje Željo i Sarajevo. Mislim kako i Sloboda nebi trebala zatezati oko ujedinjenja sa Olimpicom , dobijaju prvoligaški status,igrački kadar a gube desetak nesposobnih funkcionera koji bi ostali bez posla. Tih desetak nek Tuzlaci nađu a to nek budu oni koji su uništili Slobodu i doveli je u sadašnje stanje.
ne kontam ovaj olimpic, moze samo biti olimpik (na nasem), olympic (engleski), olympique (fra.), itd itd...ali olimpic?